zjadl prawie cala butle ale przy koncu zaczal wiszczec i nie wiem co znou, caly czas robi kupy, wczoraj chyba z 5 nie nadazylam go przebieracPati85, jak Erik dzisiaj? zjadl sniadanko?
wiesz co czasami robi twarde, takie bobki, a czasami takie wolneijsze papki, dzis np rano byla taka czarna kupa nie wiem czy to dobrze, raz zrobi zolta raz zielona a dzis taka czarna.PATI - 5 kupek dziennie?? chyba troche duzo, co?? a nie sa rzadkie?? moze ma biegunke...??
wiesz co moze, ale nie moge go oddac, bo Erik dostal go na chrzciny w prezenciePATI - to moze masz jakis trefny ten bujaczek...???![]()
![]()
ja zrobilam tylko jedno, jak u nas wygląda pozycja półleżąca, ale jak chcezs to moge zrobic jeszcze jednoPATI - a mi sie Twoje drugie zdjecie nie otwiera...
moim zdaniem to troche dziwne z tymi kolorami... moja Su robi zazwyczaj takie same kupki - zotlawo-zielone, no chyba, ze je szpinak, to wtedy sa ciemniejsze zielone...wiesz co czasami robi twarde, takie bobki, a czasami takie wolneijsze papki, dzis np rano byla taka czarna kupa nie wiem czy to dobrze, raz zrobi zolta raz zielona a dzis taka czarna.
No mowie 5 czy 4 wczoraj zrobil, non stop robil, nie nadazylam go przebierac
wiesz co moze, ale nie moge go oddac, bo Erik dostal go na chrzciny w prezencie
Kochana, nie chce siac jakiegos postrachu... moze poczytaj w necie o tych kupkach, a jak cos Cie zaniepokoi, to zadzwon do lekarza... ja sie na tym wszystkim nie znam... pisze tylko jak jest z moja Su.Gie napisał/a:
moim zdaniem to troche dziwne z tymi kolorami...
myslisz, ze jest cos nie tak, zadzwonie jutro do lekarza i umowie sie na wizyte
ciesze sie Twoim szczesciem i zazdroszcze trocheweekend z P. jest normalnie rewelacyjny, dawno takiego nie było, oj dawno![]()
![]()
Ja też nic już nie podaje oprócz Cebionu Multi (witaminyaha, ja nie daje malemu zadnych lekow... Calpol przeciwbolowy dostal moze 3 razy w zyciu, a Infacol przestalam uzywac z dobre 2 miesiace temu... nie ma takiej potrzeby teraz.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość