Kkasiaa mamuski listopadowe to: Blumek, Betka, Motylek, Ania, JustynaiGabi, Antynorma, Wiola, Anetka i teraz rzadko piszące Poccyo, Domidj. Mam nadzieje, ze nikogo nie pominełam...Jesli tak to z góry przepraszam...
to trochę mamusiek tutaj jest

fajnie bo im wiecej tym lepiej.
[ Dodano: 2009-02-22, 13:18 ]
kasia - czy twoja Lenkatez tak kciuka ciagnie??

ale to wyglada komicznie
teraz mnostwo pytan bedzie do ciebie -

a corcie naprawde sliczne!!!
Bedziecie sie straac jeszcze o chlopca??
no niestety kciuk to przyjaciel numer 1

ale wcale z tego zadowlona nie jestem i próbuję odzwyczaić bo boję się żeby za bardzo się nie przyzwyczaiła. Daję jej smoczk ale ona z reguły trochę possie i wypluwa po czym wkłada palucha i zasypia. Z dwojga złego wolę smoczka bo smoczka wyrzucę i już a paluszka nie

Ogólnie smoczka lubi ale jak jest śpiąca to lepszy jest kciuk

jedyny plus tego kciuka to ten że jak widzę że zaczyna go ssac to wiem że jest śpiąca.
Co do kolejnych starań to tak chcemy jeszcze jedno dziecko , ale tak za kilka lat , i nie dlatego że koniecznie chcemy syna (chociaż faktycznie 1 dla odmiany by się przydał

) bo i tak takiej pewności nie mamy, ale po prostu chcemy jeszcze jedno

Narzeczony (dopiero w tym roku się hajtamy) marzy o synku , jak chodziłam w ciązy to był pewien że będzie syn , mówił mi że to bedzie mały piłkarz itd ale jak sie okazało że to jednak dziewczynka to trochę się podłamał ale tylko na chwilkę

. W końcu nie ważne jaka płeć ważne żeby było zdrowe
Pozatym ja już się przyzwycziłam do dziewczynek , i tak czasami się zastanawiam czy umiałabym się zająć synem

chociaż wiem ze tak naprawdę nie ma różnicy
#Ania# widze że i wy w tym roku macie wesele

My mamy datę zaklepaną na 11 lipca ale chcemy zmienić na 11 czerwca , narzeczony musi podjechac do kościoła i to załatwić.
[ Dodano: 2009-02-22, 13:25 ]
hmmmm widze że chyba tylko ja mam tu tyle pociech

a moze jest tu jakaś mama która ma chociaz dwójkę ?