Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 23:01

Dobranoc

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 lut 2009, 08:43

Witam z rana.

Czytam ze macie problem z szukaniem cumla w nocy.Oto patent: przypnijcie do ubranka cumel na lancuszku takim jak sie przypina na spacer wtedy wystarczy siegnac w to miejsce gdzie jest przypiety i juz cumel w rece.Moja Jula ma takl od poczatku wiecie jakie to przaktyczne w nocy :-)

Foto Majki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A wozek ja tez mam wpinany wnnienka i spacerowka jedynie bez fotelika bo ten juz mialam. Jak przesadze Jule na spacerowke to wam wkleje fote.Narazie jeszcze czekam bo zimno a miesci sie w waniennce :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 08:57

Hej :-)

margarita83, fotka Majki w lozeczku jest swietna, mala wiezniarka w sliniaku :-D chyba jeszcze nie wie, co tak naprawde sie stalo ;-)

Gie, nie wiem, czy dziecko moze sie kompletnie przestawic na spanie w doroslym lozku w ciagu 3 nocy... podejrzewam, ze nie... u nas maly wczoraj bardzo dokazywal wieczorem, nie plakal, tylko gadal do siebie (byla 1 w nocy), A. go przyniosl do nas do lozka (czego nigdy nie robil)... no i jak maly zaczal sie cieszyc, piszczec, gugac, to zwatpilismy i bach, z powrotem do lozeczka :-D
ja juz bylam w polsnie, wiec mi bylo wszystko jedno, czy maly sobie gada... no i skonczylo sie tak, ze A. przeniosl sie do drugiej sypialni, bo nie mogl zasnac przy tych piskach malego... a ja zostalam z Jasperkiem i usnelam po 10 sekundach :-D
spalismy cala noc bez pobudki do 7 rano... teraz maly dalej gada, butla naszykowana i zaraz bedziemy szamac :-)

a co do spacerowki, to ja juz od 2-3 tygodni woze synka w spacerowce i jestesmy oboje bardzo zadowoleni :ico_brawa_01:

lece karmic J.

zajrze pozniej :-)

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 lut 2009, 09:09

A ja lece na spacerek :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 09:11

Witam

u nas nocka tez nie najgorsza, maly dostal butle o 23 i spal, potem pobudka o 3 i znow wypil i spal dalej, ale juz pzed 7 wstal i nie chciall spac, wczoraj poszedl spac przed 20 wiec pewnie dlatego dzis tak rano wstal.

A teraz idziemy jesc, potem zajrze.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 09:27

Berek,

nocka u nas super... mala spala grzecznie po karmieniu o 22:00, obudzila sie przez smoka o 00:30 (znowu o tej samej godzinie, co noc wczesniej), ale dalam Jej smoka i spala dalej. Potem przebudzila sie po 3:00 (znowu jak poprzednio), cos pojekiwala, dalam jej znowu smoka, ale postanowilam nie czekac az mala sie obudzi na dobre i rozplacze, wiec poszlam do kuchni zrobic jej mleko. Dalam jej na spiocha, wypila 150 ml i spala do 6:00, akurat jak przyszla tesciowa. Wyszla mi jeszcze z psem, a ja przewinelam mala i wysciskalam ja przed wyjsciem do pracy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Tak wiec - patent sie sprawdzil-obie spalysmy dobrze, a mysle, ze mala sie bardziej wybudza jak sie ja wyjmuje i wklada do lozeczka... A tak, lezala sobie caly czas na lozku, moglam jej dac mleczko i bylo super :) Dzisiaj zrobimy powtorke... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

SHOO - ja tez mysle, ze dziecko przez kilka nocy nie zdazy sie przyzwyczaic do spania w doroslym lozku... oby tak wlasnie bylo...
A jak Twoja choroba?? Czosnek uzyty??

aaa, musze Wam opowiedziec dziwna akcje, ktora mi sie wczoraj zdarzyla z dziewczyna, ktora poznalam na drugim forum ciazowym... (na tym, na ktorym byla tez Kamilka)

To mloda kobietka, nauczycielka, inteligentna i atrakcyjna... Swego czasu - pomagalam jej rozwiazac pewne sercoe problemy, poswiecilam temu sporo swojego czasu i energii - nie bede sie zaglebiac w szczegoly, bo to malo istotne... No w kazdym razie - ona ma bardzo duzo zdjec na N-K, wiec czesto pisalysmy sobie komentarze... Ale ostatnio zauwazylam, ze Ona wstawia ciagle zdjecia, ktore juz kiedys miala w swojej galerii... Tzn. wstawila np. w grudniu, a teraz w lutym wstawia je znowu... nie wiem co to za metoda... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Jaki to ma cel, moze chodzi o to, zeby ciagle byly w nowo dodanych zdjeciach znajomych, nie mam pojecia...
Jeszcze kilka dni temu napisala mi mily komentarz pod moim zdjeciem z Su, a ja jak wczoraj zobaczylam, ze ona znowu wstawila zdjecie, ktore bylo w jej galerii juz 15 razy, to z czystej ciekawosci napisalam jej komenta, ze albo mi sie zdaje, albo wstawia zdjecia, ktore wstawial juz wczesniej... Nie widze w tym nic zlego, po prostu mnie to zaintrygowalo. Za cgwile dostaje wiadomosc od Niej: "A coz w tym zlego?" Wiec ja jej odpisuje, ze ja nie napisalam, ze cos w tym zlego, tylko mnie to zastanowilo... Chce wyslac, a tam komunikat, ze nie moge wyslac wiadomosci osobie, ktora mnie blokuje... :ico_szoking: :ico_szoking: No coz, pomyslalam sobie, ze moze przez przypadek jej sie to wcisnelo... Poczekalam chwile, nie odblokowala mnie, wiec pisze do niej na gg-czemu mnie zablokowalas?? Cisza... za chwile patrze - gadu tez zablokowane!!! :ico_szoking: No oszlala, czy co?? No to Jej napisalam mail'a, ze jesli zablokowala mnie tylko z tego powodu, ze nie napisalam jak zwykle pochwaly w komentarzu, tylko mala dygresje, to nie jest to fair.
No bo przeciez wystarczylo skasowac moj komentarz, nie??
Ludzie sa jacys dziwni, tacy zapatrzeni w siebie, czy co??

Potem pomyslalam, ze moze ktos "trzeci" maczal w tym paluszki, no bo ciezko mi uwierzyc, ze taka mloda inteligentna osoba, jak Ona moglaby sie tak dziwnie zachowac... no nie wiem... na mail'a poki co nie odpisala i pewnie juz nie odpisze. napisalam Jej jeszcze, ze jesli nie chce mi powiedziec o co chodzi i nie chce utrzymywac ze mna kontaktow, to trudno, przeciez prosic sie nie bede...

Wydaje mi sie to strasznie szczeniackim zachowaniem...

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

24 lut 2009, 09:35

:-D

Witam ....ja juz po śniadanku i porannej kawie.

A więc...moi chłopcy juz w domciu...wczoraj wieczorem pojechalismy po nich,młodszy bardzo tęsknił i chciał wracac...I wydaje mi się,że tęsknił za Emi... :ico_brawa_01: Jak wrócili Kubus zaraz przyszedł do siostry i jak to on,zaczął sie wygłupiać...mała śmiała się w głos... :ico_brawa_01:

A ja dzisiaj pożegnałam juz mojego K.,pojechał do Poznania ...i wróci w piatek. :ico_placzek:

Co do nocki....młoda jadła o 21-ej...potem około północy...spała do 6-tej,a że tata troche hałasował...mała obudziła sie i zaczęła gadać...K. sie ucieszył ...jeszcze ja przed wyjazdem wyściskał...

A ja czuje sie fatalnie @ zbliża sie wielkimi krokami...brzuch mi zaraz eksploduje..musze zapodac sobie jakis srodki przeciwbolowe.

shoo, pytałaś o przepis na sałatke GYROS....jest bardzo prosty...

Ja robie własnie taką....

http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/id,2 ... caid=678f9

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 09:37

CZESC JAGNA :)

fajnie, ze chlopcy juz w domku z mamusia - no i ze tesknili za siostrzyczka, godne pocgwaly ;)

przykro tylko, ze Pan znowu wyjechal i zostalas sama, bardzo wspolczuje... troje dzieci i dwa psy na glowie... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

24 lut 2009, 09:41

Gie, :-/ jeżeli na tamtym forum "urzęduje" Kamila....to chyba odpowiedz jest bardzo prosta....

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 09:41

mmm, slatka wyglada przepysznie... moze tez kiedys zrobie...

[ Dodano: 2009-02-24, 08:43 ]
Ale ta dziewczyna juz tam nie zaglada... Kamila chyba tez nie... wczoraj sprawdzalam z ciekawosci... nic... chyba, ze jakos na priv'ie sie skumaly... Napisalam jej, ze jesli maczala w tym palce osoba, o ktorej mysle, to nawet nie komentuje, bo po prostu zenada... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

no, nie, zebym plakala z powodu zablokowania mnie, bo to dla mnie nikt bliski, ale zastanawia mnie to, bo zawsze chyba czlowiek woli wiedziec... przynajmniej ja... no, ale trudno...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”