Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

20 lut 2009, 21:48

Mój mąz też lubi ostrą muzykę :ico_oczko: ja słucham wszystkiego :ico_oczko: a więc jestem tolerancyjna :ico_oczko:

IVI świetnie że czujesz się psychicznie lepiej i tak trzymać :ico_brawa_01:

A my jutro idziemy na zabawę :gitara: a nasz synek do teściów :ico_haha_02:

mikusia, śliczne foteczki :-)

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

20 lut 2009, 22:03

Izunia na jaką zabawe się wybieracie?? w sumie karnawał to trzeba poszaleć jeśli jest okazja ;-)

janiolek pewnie że się spotkamy :-D mój brat mieszka w krakowie więc może wybierzemy się tam i przy okazji jego odwiedzimy :-D tylko jak będzie cieplej...

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

20 lut 2009, 22:29

mikusia, na taką przy orkiestrze trzeba się zabawić bo to już końcówka karnawału ;)

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2009, 22:41

mikusia, a gdzie dokladniej mieszka twoj brat?? Bo ja na malych rowiesnikach przez przypadek trafilam na dziewczyne ktora mieszka na osiedlu obok, a druga ma tesciow tamze :-)

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

21 lut 2009, 11:04

hejka
doczytuje Was, jestem na biezaco.napisze jutro :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
biedroneczka
maniakogadacz
maniakogadacz

21 lut 2009, 13:02

Witam :ico_haha_02:

Niestety nadal nie jestem zdrowa i trochę się męczę. Fajnie że ivi regeneruje się psychicznie, tak trzymaj :ico_brawa_01: :-)

Jestem mile zaskoczona, że tyle tu bratnich dusz :ico_oczko: Jestem również miłośniczką długowłosych facetów. Niestety od kilku lat jest zauważalna tendencja do ścinania włosów przez panów :ico_placzek: Mój małżonek też był długowłosy, niestety już nie jest. A propos muzyki metalowej, ubierania się na czarno i podejścia ludzi, to uwielbiam przytaczać taką historyjkę: to było kilka lat temu, razem ze znajomymi szliśmy w kilkuosobowej grupce, wszyscy na czarno, glany, skóry, długie włosy i wyobraźcie sobie, że ludzie omijali nas szerokim łukiem, oglądali się, itp. A każdy z osobna, prywatnie był normalnym młodym człowiekiem, który w swoim otoczeniu znany był z jak najlepszej strony. Byłam bardzo zaskoczona takim podejściem.

Przy okazji pochwalę się filmikiem mojego K, który wrzucił na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=FGtb8BDa_oY

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

21 lut 2009, 13:37

hihi biedroneczka, my to dopiero smiesznie wygladalismy, jak szla grupa np. 8 chlopakow, na czarno, z dlugimi wloasami a wsrod nich Justysia w różowej bluzeczce :-D Ja moze nie ubieram sie jakos dziwnie, ale lubie zaszalec z kolorem. W zeszlym roku mialam faze na turkus, teraz na amarant i czerwony i dalej turkus :-D wiec pomyslcie jak ładnie kontrastowalismy :-D Teraz wszyscy wystrzyzeni, szkoda, pamietam jak Tomus jeden plakal ze chce zapuscic wlosy, naciagal grzywe zeby byla jak najdluzsza, a teraz krociutkie wlosy, ale dobrze mu. W zasadzie tylko Marek sie ostal

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 lut 2009, 17:18

janiolku nie mam pojęcia gdzie mieszka mój brat bo on od 2 miesięcy mieszka na innej ulicy i jeszcze tam nie byłam ;-) i jakoś nie wpadłam jeszcze na pomysł żeby go zapytać ;-)

biedroneczko bo właśnie takie jest podejście do takich osób.. a często słyszanymi tekstami jest tekst "oni się nie myją" ... nie wie mskad się wziął taki stosunek do ludzi którzy ubierają się na czarno i mają długie włosy :ico niewiem:

i biedroneczko!! składam pokłony dla twojego K :-) ale masz fajnie że masz w domu grającego faceta :-) ja zawsze miałam chłopaków którzy grali w zespołach, ale mój mąż niestety do nich już nie należy ;-) a szkoa, bo lubie jak chłopak gra ;-) a tak to ja musze mojemu chłopowi grać ;-)

Awatar użytkownika
IVI90
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

23 lut 2009, 19:34

czesc

wlasnie wrocilam i jestem padnieta- przegadalam z kolezanka 2 noce.
a maz??? no coz, zapomnialam komorki hi hi hi i jak wrocilam bylo 39 prob polaczenia :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ale jeszcze nie oddzwonilam do niego, teraz ide sie polozyc.
jutro wpadne na dluzej- pa. :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-02-24, 12:46 ]
dzwonil moj maz, chce sie ze mna spotkac- powiedzial ze ok, nie ma problemu. niech przyjedzie na 20 bo pewnie szybciej nie da rady. a on ze nie, bedzie u mnie po 16. teraz ma czas? a to ciekawe? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no nic, zobacze co chce mi powiedziec. jedno jest pewne, do domu jeszcze nie wracam.

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

24 lut 2009, 17:32

IVI90, twarda babaka jesteś :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Wróć do „Kącik dla rodziców”