Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 19:09

oooo, znowu jest Kamila... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Gie, to było do przewidzenia,że Kamila będzie nas podczytywać, a szczególnie Ciebie.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 19:09

Gie, faktycznie, co by było gdyby był to sutek - ała

[ Dodano: 2009-02-24, 18:10 ]
lece, syrenka wyje, zajrzę później, po kapieli może

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 19:16

Marta, ja wiem jedno, gdyby nie to że P. jest już dojrzałym facetem nie rodziłby ze mną i tak jak Twój A. nie byłby tak fantastycznym ojcem ani mężem jakim jest.
Wieme że narzekam na niego, ale naprawdę jest ok, a wady to ma każdy z nas ;-)
swiete slowa... zdrowo czasami ponarzekac i fajnie jest miec takie miejsce, jak to forum, gdzie faceci i tak nie zagladaja (czesto ;-))... mozna z siebie wyrzucic i ulzy... a generalnie, tak, jak mowisz, nie jest zle, kazdy ma swoje wady, ale liczy sie calosc... a calosc wypada na plus :-D

ide sprawdzic, jak moje warzywka.. powinny byc juz miekkie
teraz tylko do blendera, lyzka masla i gotowe :-D
moze dodam 2 lyzeczki kleiku ryzowego... hmm, zobaczymy, jaka bedzie konsystencja

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 19:16

MARGARITA - no napisala, ze nie ma nic wspolnego z ta akcja na N-K, bo nie zaglada juz na tamto forum i nie wie o jaka dziewczyne mi chodzi... i zebym nie oskarzala ludzi po wygladzie ( :551: ) i pisaniu na forum... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

dobra, mniejsza z Kamila, ma radoche z podczytywania nas, niech sobie czyta... taka byla odwazna, zeby pousuwac nas ze znajomych na N-K, a jednak ciekawi ja to, co piszemy... bez sensu... nie ma o czym gadac...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 19:41

papka wyszla perfekcyjna (z wygladu), nie kosztowalam, ale powinna byc slodka, w koncu to dynia i marchewka (slodkie warzywa) no i odrobina brokulow... zrobilam 300 ml, podzielilam na 2 obiadki po 150 ml.. wiec jutro obiadek dla malego mam z glowy :ico_brawa_01: aha.. no i musialam troche zagescic kleikiem ryzowym, bo troche wodnista byla.. mam nadzieje, ze mu bedzie smakowac :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-24, 18:44 ]
teraz czekam, az sie obudzi, dam mu to moje dzielo i dzisiaj kapanie nas czeka :-)
a A. w tym czasie moze smazyc nalesniki... mmm...

a wczoraj A. dal mi "wolne", bo tak mi sie nie chcialo nic gotowac... wiec na szybko zrobilam mu hot-dogi, a dla siebie zupe z dyni i czosnkowymi grzankami ;-)

ale powiem Wam, ze jak zjadlam ten surowy czosnek, to normalnie takiego odruchu wymiotnego dostalam, ze musialam sie polozyc :/
gdzies czytalam, ze organizm ludzki nie trawi w ogole surowego czosnku, po prostu go wydala... dla zoladka to nie jest dobre, ale w koncu czosnek to naturalny antybiotyk..

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 19:45

aaa, chcialam Wam pokazac jak wyglada "ssanie" smoka przez Suzuki:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-02-24, 18:48 ]
wlasnie mowia o 26-letniej kobiecie, ktora wyrzucila 3 m-cznego chlopczyka przez okno (a sama ma dwoje malych dzieci) jak byla w odwiedzinach u rodziny...
maly Oliwierek wlaczy o zycie w szpitalu, ale rokowania sa bardzo zle...
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-24, 18:49 ]
SHOO - pamietaj o podgladaniu Pana przy magicznych nalesnikach :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 19:53

wlasnie mowia o 26-letniej kobiecie, ktora wyrzucila 3 m-cznego chlopczyka przez okno (a sama ma dwoje malych dzieci) jak byla w odwiedzinach u rodziny...
maly Oliwierek wlaczy o zycie w szpitalu, ale rokowania sa bardzo zle...
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
A Su jak zwykle urocza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 19:55

Gie, hahaha, Zuzol jest swietny :-D czy ona chociaz na chwile przestaje sie usmiechac? :-D

co do tej kobiety to :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
czemu ona to zrobila???? specjalnie, czy przez przypadek??? ale jak mozna dziecko przez przypadek z okna wyrzucic... BOZE!

ps. bede go podgladac... sama jestem ciekawa, bo NIKT nie robi lepszych nalesnikow niz ja :-D :-D
no, moze moja babcia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 20:00

co do tej kobiety to
czemu ona to zrobila???? specjalnie, czy przez przypadek??? ale jak mozna dziecko przez przypadek z okna wyrzucic... BOZE!
specjalnie, poczekala az matka dziecka wyjdzie z pokoju i po prostu wurzucila malego przez okno... maluch spadl na snieg dlatego przezyl... nie wiadomo dlaczego ona to zrobila, na razie jest w takim stanie, ze nie moga jej nawet przesluchac... wiadomo tylko, ze leczyla sie z depresji...

Gie, hahaha, Zuzol jest swietny czy ona chociaz na chwile przestaje sie usmiechac?
nooo, niestety ostatnio dosyc czesto przestaje... ale mniejsza z tym... widzicie jak ona trzyma tego smoka w buzi?? obled... kiedys go polknie calego... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 20:00

oo maly sie obudzil.. idziemy szamac :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”