Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lut 2009, 19:18

Opowiedzieli by kiedyś o takim przypadku jak mój i shoo :ico_sorki:
no wlasnie.. obawiam sie, ze jestesmy tylko dwoma istniejacymi przypadkami, na calym swiecie :/ takze programu o nas nie zrobia :/

co do kaszek, to ja obecnie uzywam tez z Nestle, tej:
http://www.nestlebaby.com/Templates/wri ... ctl&id=505

jest z glutenem, ale mam jeszcze inne bezglutenowe i tej dosypuje tak z 2 lyzeczki na dzien, mieszam ja z tymi ryzowymi/kukurydzianymi.

Gie, fajnie, ze Panu sie prezent podobal, ciekawe co Ci kupi ;-)

Pati85, no widzisz... wystarczylo troche swiezego powietrza i maly od razu weselszy i spokojniejszy :-)

a u nas hmm.. zostawilam malego na kocyku na podlodze (lezal na plecach), a sama poszlam sprzatac w kuchni i nagle slysze ryk.. no to lece, a ten na brzuszku i wierzga nogami i placze :-D a buzie, to mial cala w glutach, bo z tego plakania wszystkie mu na wierzch wyplynely heehe, biedactwo :-)
chwile go poprzytulalam, wytarlam te glutki (jednego to mial nawet we wlosach!) i bylo ok.. za chwile bedziemy jesc obiadek z wczoraj..

aha, margarita83, czekamy na filmik! ja to pewnie go dopiero jutro obejrze, bo A. juz wraca z pracy i czeka mnie gotowanie dzisiaj, a pozniej moze TV (ogladamy TV na komputerze...)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lut 2009, 19:27

http://tinypic.com/player.php?v=xn6d89&s=5
no proszę

idęszykowac kapiel ;-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lut 2009, 19:32

Margarita, Twoja córa jest debeściara, jeszcze kilka takich prób i pójdzie do przodu. Duże brawa dla niej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lut 2009, 19:36

Iwona H, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

25 lut 2009, 19:37

margarita83, hehehheheheh......brawo.....!!!!!!!!Majka za chwile zacznie smigać....na nóżkach...

Ale naklikałyście... :ico_olaboga:

GIE- :ico_tort: z okazji 3 (skórzanej) rocznicy slubu...
My bedziemy w tym roku obchodzic 11 :ico_szoking:

PATI-ja tez jestem nerwus...i jak mnie dopada nerw...to odchodze od małej albo zanosze ja mamie...a ja zajmuje sie czymkolwiek.

Moja Emila nie je żadnych kaszek :ico_noniewiem: Wypluwa...jakos jej nie podchodza..ani malinowa ani bananowa... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2009, 19:39

MARGARITA - :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lut 2009, 19:56

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majki

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lut 2009, 20:09

margarita83, :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no to Majka zaniedlugo zacznie smigac :-D przygotuj sobie SMYCZ :-D :-D :-D

a ja sie zegnam na dzis i ide robic faszerowane baklazany :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2009, 20:12

hhhaaaa, doczytalam wreszcie na aukcji i juz wiem skad ta czapeczka i rajstopki...

jest napisane, ze jesli sie robi zakupy bielizny dzieciecej na kwote pow. 150 zł, to przesylka jest gratis... ja tego nie zauwazylam i przelalamkase za ubranka + 10 zł za przesylke... to pewnie dlatego... i tak milo ze strony tyej pani...

[ Dodano: 2009-02-25, 19:13 ]
czesc Jagna, pappaaa SHOO

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lut 2009, 20:30

dzziękuję za miłe slowa kobietki.
Przyznam że zaczynam sie bać tego co mnie czeka. Wolalabym jeszcze poczekać, Majka mogłaby spokojnie posiedzieć w bujaczku, czy też zaczynać dopiero sie przewracać, a tak teraz po kapieli zamiast usypiać to ona cieka po łóżeczku jak szalona, jak wskazówki zegara :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-25, 19:42 ]
No Majka zasnęła w takiej samej pozycji co wczoraj :ico_szoking:

Wrzuciłam właśnie do pralki tę matę edukacyjną tylko bez pałąków. Podejrzewam że po praniu z pozytywki i piszczałki nici, ale cóż Majki i tak to nie wzruszało ;-)
A ta mata była taaaaka obrzygana przez Majkę że obłęd. Ona wciąż mi tak rzyga/ulewa, myślę że to od tego że ona cały dzień leży na brzuszku. Po jedzeniu staram sie ją zatrzymać choć na 300 sekund na plecach, ale jest cholernie ciężko, bo ona w sekundzie jest na brzuszku, wygniecie się, wygniecie i tu bełt, tam bełt, aż w końcu ja kiedyś puszcze do tego bełta :-|

A w ogóle to Mała dostała jakieś uczulenie na buzi, dupce i ramionkach. Nie wiem od czego, cholera aż mnie tąpa.
Od jutra nie ma żadnych deserków, ani soczków. Tylko mleko, herbatka i obiadki. Nic poza w/w nie dostanie.
Może jej minie, jak nie to w piątek pójdę z nią do pediatry.
Aha otworzyłam teżz nowa puszkę mleka, odstawiłam ją i otworzę nową, może to po tym mleku :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Pamietacie jak przy nowo otwartej puszcze miała biegunkę, zmieniłam puszkę i wszystko było ok. Nie wiem czy uczulenie mogła dostać od nowej puszki, co myślice???

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”