mój łobuziak tez starasznie w brzuszku juz łobuzuje, ale oczywiscie jak chce mezowi pokazac to lezy cichutenko

a zobaczycie szybciutko zleci juz nam przeciez połowa mija, a dopiero co sie przeciez dwie kraseczki zoabczyło

czekam tylko zeby je zamowic
  czekam tylko zeby je zamowic 

.Lalka pogubiłas sie,Katka miała robione 2d a miała miec 3d ale nie miała a ja z ciekawosci zadzwonie do PROVITY czy jest badanie 3 d za darmo bo nie słyszałam ale jak bedzie to super to zapisze sie ,tam sa bardzo dobrzy lekarze typu dr.Gretka,dr.Horak itp i mam blisko do Katowic.Kajunia a ja trzymam kciuki ze wszystko sie ułozy
 .Lalka pogubiłas sie,Katka miała robione 2d a miała miec 3d ale nie miała a ja z ciekawosci zadzwonie do PROVITY czy jest badanie 3 d za darmo bo nie słyszałam ale jak bedzie to super to zapisze sie ,tam sa bardzo dobrzy lekarze typu dr.Gretka,dr.Horak itp i mam blisko do Katowic.Kajunia a ja trzymam kciuki ze wszystko sie ułozy  .
 .  .Jagodka nie ma na NFZ tylko jak cos sie nie podoba lekarzowi wtedy daje skierowanie.To tyle na ten temat.
.Jagodka nie ma na NFZ tylko jak cos sie nie podoba lekarzowi wtedy daje skierowanie.To tyle na ten temat.  podoba mi sie.Dobra dziewczyny zmykam do mamy na spagethi i pokazac co kupiłam.Zajrze pod wieczor.
 podoba mi sie.Dobra dziewczyny zmykam do mamy na spagethi i pokazac co kupiłam.Zajrze pod wieczor.Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość