.aga216, super ze wszystko oki
 .aga216, super ze wszystko oki  .Katka nie przejmuj sie, a wyniki mog byc troszke gorsze w koncu jestesmy 2 w 1
.Katka nie przejmuj sie, a wyniki mog byc troszke gorsze w koncu jestesmy 2 w 1  ja to mowie ze jestem w dwupku.A kupowałas te kocyki na allegro?Ja dzis wstałam o 7 z mezem,a potem wypiłam kaszke bannowa a potem poszłam dalej spac i wstałam koło 10
 ja to mowie ze jestem w dwupku.A kupowałas te kocyki na allegro?Ja dzis wstałam o 7 z mezem,a potem wypiłam kaszke bannowa a potem poszłam dalej spac i wstałam koło 10  ..A ja mam weekend zajety bo moja mamcia i moja tesciowa maja 1 marca urodziny obie,i w sobote idziemy do mojej a w niedziele do tesciowej wiec mamy wekeend zajety.A dziewczyny powiedzcie kupujecie oporcz recznikow kapielowych z kapturkiem jeszcze  jakies reczniki bo wczoraj tak zastanawiałam sie w łozeczku czy wystarcza tylko te kapielowe.Katka ja kupiłam wczoraj w Tarnowskich Gorach pieluszki tetrowe po 1.69zł za sztuke i sa gatunkowo bardzo dobre ,flanelowe tez sa oki .Jak cos moge polecic
 ..A ja mam weekend zajety bo moja mamcia i moja tesciowa maja 1 marca urodziny obie,i w sobote idziemy do mojej a w niedziele do tesciowej wiec mamy wekeend zajety.A dziewczyny powiedzcie kupujecie oporcz recznikow kapielowych z kapturkiem jeszcze  jakies reczniki bo wczoraj tak zastanawiałam sie w łozeczku czy wystarcza tylko te kapielowe.Katka ja kupiłam wczoraj w Tarnowskich Gorach pieluszki tetrowe po 1.69zł za sztuke i sa gatunkowo bardzo dobre ,flanelowe tez sa oki .Jak cos moge polecic  .Wiecie ja nieraz pókam sie po brzusiu i mowie daj znac mamie ze wszystko jest oki ,i jak pokopie to jestem spokojniejsza ale nieraz maz mowi daj jej pospac
 .Wiecie ja nieraz pókam sie po brzusiu i mowie daj znac mamie ze wszystko jest oki ,i jak pokopie to jestem spokojniejsza ale nieraz maz mowi daj jej pospac  .Ale sie rozpisałam.
 .Ale sie rozpisałam.Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość