Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

28 lut 2009, 19:09

Gie, pokaże zdjęcia Su w kojcu mojemu K....ale to dopiero jak mnie przeprosi.... :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 19:16

Gie, pokaże zdjęcia Su w kojcu mojemu K....ale to dopiero jak mnie przeprosi....
ok, ok... nie daj się :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a jak K. zobaczy taka zadowolona Su w kojcu, to moze zdecydujecie sie kupic :)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

28 lut 2009, 19:24

Gie, no własnie o to mi chodzi.... :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lut 2009, 19:32

Gie, a Su długo poleży w kojcu? Moja w łóżeczko 10 min nie poleży :ico_olaboga: , tylko mata albo rączki wchodzą w grę.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lut 2009, 19:55

no doczytałam.
Lecę kąpać Majkę, później może zajrzę.
Iwonka mam książkę, dziękuję kochana :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 19:57

Jagna - no to powodzenia :) Oby sie udalo :)

IWONA H - moja Su lezala dzisiaj w kojcu chyba ze 4 godziny... przewracala sie na boki, popiskiwala, bawila sie zabawkami... najpierw lezala na macie (tzn. mata jest wlozona do kojca), ale potem wyjelam ja do prania i powiesilam jej tylko te palaki, ale tak wysoko, ze nie mogla do nich dosiegnac (wstawialm Wam zdjecie) i tez bylo ok... Ona bardzo lubi kojec... czesto tez w nim zasypia :)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lut 2009, 20:36

IWONA H - moja Su lezala dzisiaj w kojcu chyba ze 4 godziny... przewracala sie na boki, popiskiwala, bawila sie zabawkami... najpierw lezala na macie (tzn. mata jest wlozona do kojca), ale potem wyjelam ja do prania i powiesilam jej tylko te palaki, ale tak wysoko, ze nie mogla do nich dosiegnac (wstawialm Wam zdjecie) i tez bylo ok... Ona bardzo lubi kojec... czesto tez w nim zasypia :)
O rety - Majka w żzyciu nigdy tak długo nie leżala w swoim kojcu a już na pewno nie zaśnie w nim.
W ogóle dzisiaj w dzień mało spała, dopiero ok. 15,30 zasnęła po 10 min koniec więc wzięłam ja na ręce i zasnęła, położyłam ją na naszym łóżku, po 15 minutach koniec, więc znowu ja na ręce i zasnęła i znowu na nasze łóżko, ale tym razem położyłam się obok - efekt Majka spała 2 godz :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
To jeszcze nic.
P. pojechał przewieźć te meble, zostałyśmy więc same w tym czasie. On wrócił i dzwonił domofonem, poszłam mu otworzyć, dosłownie 5 sekund, wracam a Majka na mnie patrzy i się uśmiecha, bez słowa kładę się obok niej, a ona głowa w drugą stronę i kima :ico_szoking:
Czy to oznacza że ona będzie spała tylko ze mną ??? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Co do remontu to plan jest taki:
- poniedziałek - środa - malowanie,
- czwartek - podłoga,
- piątek - meble.

Chyba P. nie poradzi sobie z uśpieniem Majki tego wieczoru i chyba muszę tam iść :ico_zly:

dlaczego faceci zawsze mówią "bo ty to potrafisz najlepiej, albo ty wiesz co robić, albo ona się tylko przy tobie uspokaja" :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Efekt końcowy Gie będzie dopiero za ok. miesiąc, no z tym obrazem albo drzewkiem na ścianie, nowym zegarkiem i kontaktami i masa innych pierdołowatych rzeczy.
Ale obiecuje że jak już staną meble to cyknę fotę i wam pokażę.
A w ogóle to wczoraj znalazłam na allegro nonono karnisz

[ Dodano: 2009-02-28, 19:37 ]
to ten karnisz, chyba u nas będzie ten najciemniejszy
http://allegro.pl/item558160085_karnisz ... na_pl.html

podoba wam się??? Tylko szczerze :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-28, 19:41 ]
Gie przypomniało mi sie że ci obiecałam zdjęcie nowego śpiworka do spania, wybacz kochana zapomniałam.
Po remoncie mi przypomnij :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lut 2009, 20:49

MRGARITA - karnisz super, najbardziej podoba mi sie wlasnie ten najciemniejszy... My nie mamy w domu typowych karniszy, tylko takie srebre linki...

wracam a Majka na mnie patrzy i się uśmiecha, bez słowa kładę się obok niej, a ona głowa w drugą stronę i kima
Czy to oznacza że ona będzie spała tylko ze mną ???
a no widzisz... zacznij czytac te ksiaze od Iwony - ja juz przejrzalam i wiem mniej wiecej jakie popelniam bledy...
Chyba P. nie poradzi sobie z uśpieniem Majki tego wieczoru i chyba muszę tam iść

dlaczego faceci zawsze mówią "bo ty to potrafisz najlepiej, albo ty wiesz co robić, albo ona się tylko przy tobie uspokaja"
bo faceci, to faceci... po prostu... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Ale obiecuje że jak już staną meble to cyknę fotę i wam pokażę.
ok, czekam z niecierpliwoscia :)
Gie przypomniało mi sie że ci obiecałam zdjęcie nowego śpiworka do spania, wybacz kochana zapomniałam.
Po remoncie mi przypomnij
nie przejmuj sie, ja juz szczerze mowiac - zapomnialam o tym... ale chetnie oczywiscie zobacze jak skonczycie remont... :-)

[ Dodano: 2009-02-28, 20:35 ]
my wlasnie ogladamy "Chlopaki nie placza..." :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lut 2009, 22:30

my wlasnie ogladamy "Chlopaki nie placza..." :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
my też

ale ja zmykam spać, jestem taka zjechana że meksyk.
Dzisiaj przelałam Majce wosk, może ta nocka będzie lżejsza :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Też chciałam taki cieniutki metalowy ale jak ujrzałam ten to zmieniłam zdanie, będzie idealnie pasował do naszego wnętrza :DD :DD :DD

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lut 2009, 22:35

Margarita, karnisz super. Do naszego dużego pokoju też ten najciemniejszy by pasował ale podobnie jak Gie mamy linkę.
moja Su lezala dzisiaj w kojcu chyba ze 4 godziny...
Moja tyle by nie wytrzymała, pół godziny w jednym miejscu to u niej max. Tyle dobrego, że na podłodze (na kocu) trochę dłużej poleży, przekręca się na boki i próbuję dosięgnąć Patryka samochody.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”