Ania gratuluję zdanego egzaminu. Zawsze to jeden do przodu
Co do punktacji, to nie przekreślaj siebie tak od razu. Poczekaj na oczekiwania potencjalnego pracodawcy i jeśli się nie zmienią, to może spróbuj porozmawiać z kimś kompetentnym. Najważniejsze, to zrobić wszystko tak, by niczego sobie nie wyrzucać. Nie pocieszę Cię w żaden inny sposób. Ale wierzę, ze wszystko będzie po Twojej myśli. Acha i gratuluję kosztorysów i realizacji planów remontowych.
Anitko nie kradnij samochodu
. Pogoda coraz lepsza, wiosna tuż tuż i na pewno to wpłynie na twoje samopoczucie.
Martuuniu i Janiołku gratuluję zakupów. Martuuniu sukienka prześliczna. Nelinka będzie w niej wyglądać jak królewna.
No a ja dzisiaj spałam godzinę 20 minut. Z Amelcią w nocy było naprawdę źle i pojechaliśmy z samego rana do teściowej. Oczywiście antybiotyk. Bidulka moja się nacierpiała, ale dostała leki i już lepiej. Wyrzucam sobie tylko, że tyle czekałam i posłuchałam..., bo już w piątek było fatalnie i ... A nie będę pisać, bo się nakręcam i denerwuję.
Ale za to miałam zdarzenie. Wczoraj, kiedy wracałam z zakupów podszedł do mnie jakiś młody chłopak z książkami. Mówię, że nic nie kupię, a on, że nie sprzedaję, a ja co dasz mi za darmo? A widzę, ze ma ciekawe. A on, że jest mnichem Krisna i że daje te książki (ich wydawnictwo) w zamian za datek. To mówię, jak masz coś o Mahabharacie to wezmę, a on, że ma o Kunti. I mówi, to główna postać .... się uśmiałam i mówię: nie, to nie główna postać. Bohaterami jest 5 braci Pandawów i ich wspólna żona Saranvati. Trzeba było widzieć jego minę.
Ale żal mi go było. Podyskutowaliśmy i kupiłam od niego Isopanisad. Wiecie co, takie chwile powodują, że warto wiedzieć, bo człowiek się lepiej czuje. Zawsze ta wiedza może się przydać choćby do podniesienia własnej oceny.
Tak samo jak dzisiaj teściowa wyjmuje coś w słoiku i mówi, że kupiła specjalną pastę curry, a ja, że to potocznie się u nas tak nazywa, ale to jest garam masala. A mój M nawet nie wiedziałem, ze takie słowa znasz
A z mojego Abt nici. Poszłam i okazało się, że zmienili rozkład zajęć i trafiłam na dance streat i jogę
Ten dance ok, ale bym na to nie poszła, a na jogę w życiu nie wydałabym pieniędzy. A tym sposobem zaliczyłam wszystkie dziwaczne zajęcia
Apropos jogii najbardziej podoba mi się pozycja krokodyla czyli leżenie na płasko na brzuchu, ale wprowadziłabym jeszcze pozycję kłody
Pruedence jeszcze pytanie do Ciebie jako specjalisty. Byłam z Amisia u ortopedy, kiedy miała 3 miesiące. Wszytko ok. ale kazał przyjść na wizytę po 18 miesiącu. Jak będzie już dobrze chodzić. Spotkałam się z dosyć sprzecznymi opiniami na ten temat. Coś ci o takich kontrolach wiadomo?