Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

02 mar 2009, 09:27

Gie, witaj...nie wątpliwie wstałaś dzisiaj pierwsza.... :ico_sorki:

Moja Emila tez tak szaleje w swoim łóżeczku w nocy...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2009, 09:34

Moja Emila tez tak szaleje w swoim łóżeczku w nocy...
jessuuu, masakra z tymi dzieciaczkami... az sie boje co to bedzie jak mala zacznie sie przekrecac z plecykow na brzuch... pewnie nieraz w nocy bede musiala ja zdejmowac ze szczebelkow... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jagna30

02 mar 2009, 09:45

Gie, pewnie tak będzie...Moja E. tez nie umie jeszcze takich akrobacji typu przewrotki z plecków na brzuszek...

W ogóle chyba mam troszkę leniwe dziecko...mała nie bardzo lubi się silować...nie lubi zbytnio leżeć na brzuszku....po paru minutach ..drże się niemiłosiernie... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2009, 09:49

moja jak ja poloze na brzuchu, to od razu robi fik na plecy... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

02 mar 2009, 10:07

No nic ...pomału będe sie szykować...idziemy na szczepienie....znowu będzie płacz... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 mar 2009, 10:32

hej dziewczyny.. dzieki za odpowiedzi odnosnie tego, co wczoraj napisalam.. macie racje, jego zachowanie jest egoistyczne, ale na razie poki co, nic sie nie dzieje... takze zaniechalismy klotni i jest okej :-) nie bylo wracania do tematu, ani przepraszania.. po prostu jakos nagle sie zrobilo dobrze :ico_sorki:
pewnie klotnie sie znowu pojawia, jak przyjdzie czas zmian (praca, przeprowadzka itp.), ale moze do tego czasu, on zmieni zdanie :ico_sorki:

Gie, gratuluje udanego dania ;-) chyba zrobie cos podobnego..

Jagna30, musialo byc fajnie na tych quadach :-) ja nigdy nie probowalam, ale po obejrzeniu tych zdjec - kusi mnie...
a powiedz mi, nie -balas sie, ze cale bloto wyladuje na Tobie? widze, ze masz ladny plaszczyk na zdjeciach.. ja bym sie bala w takim plaszczyku po blocie jezdzic :-D

szkrab, Twoja Jula duze je.. .ale malo w tym mleka (tak malo ma byc??? ile razy dziennie ma 6-7 miesieczne dziecko pic mleko?? zaraz zajrze do tej tabelki - schemat zywienia niemowlat... bo juz sie pogubilam :ico_noniewiem: )
moj maly, podobnie jak Zuzia Gie, pije w wiekszosci mleko.... rano mleko, pozniej kaszka na gesto, pozniej obiadek i deserek, pozniej mleko i na noc mleko :/

czyli wychodzi 3 razy plynne mleko, raz mleko na gesto i raz obiadek+deserek

:ico_noniewiem:
jessuuu, masakra z tymi dzieciaczkami... az sie boje co to bedzie jak mala zacznie sie przekrecac z plecykow na brzuch...
Moja E. tez nie umie jeszcze takich akrobacji typu przewrotki z plecków na brzuszek...
aa wiecie co, Jasper juz sie teraz caly czas przewraca z plecow na brzuszek :ico_olaboga: jak go poloze na plecach, to po 2 min jest na boczku (i czasami tak sobie lezy), a pozniej od razu na brzuszek :ico_olaboga: :ico_olaboga:
za to przewrotki w druga strone (z brzuszka na plecy) cos mu nie wychodza... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

02 mar 2009, 10:36

shoo, płaszczyk...? :ico_szoking: :ico_szoking: A gdzie ty widziałas płaszczyk na tych fotkach...????? :ico_noniewiem: Ja byłam ubrana w stara kurtke i dresy...:-/

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 mar 2009, 10:39

Jagna30, trzymam kciuki, zeby z Emi bylo wszystko ok... i tez jestem ciekawa, ile wazy :-) daj znac, jak wrocisz!!!

[ Dodano: 2009-03-02, 09:41 ]
Jagna30, chwila, lukne jeszcze raz...albo mi sie cos pokrecilo... chyba z tym zdjeciem z pieskami, ktore ostatnio gdzies widzialam.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-03-02, 09:42 ]
no faktycznie masz kurtke... a to moze mnie to futerko na kapturze zmylilo.. hmm :-D

Awatar użytkownika
Jagna30

02 mar 2009, 10:46

shoo, hehe... :ico_oczko:

A jak wroce dam znac....

czekam na K. chce isc ze mna... :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 mar 2009, 10:56

witam i ja :-)
dziewczyny nie macie się co bać tych przewrotek waszych dzieci, piszę szczerze, znam to z autopsji ;-)
tzn. w nocy jest to męczące, bo tak jak Gie napisałam trzeba czasem ściągać ze szczebelków, no ale cóż, jedno jest pewne - DZIECKO SAMO SOBIE NIGDY KRZYWDY NIE ZROBI!!! Kieruje się tymi słowami i jakoś nam idzie, bez większych wypadków ;-)
Z drugiej strony bardzo miło patrzeć jak dziecko potrafi coś nowego, coś innego :-)

Co do twojego A shoo to nie pamiętam czy się już wypowiedziałam, ale powiem ci jedno, mój P. też jest cholernym egoistą, ale ja u niego to tępię, dosłownie i w przenośni.
Uważam że powinnaś już teraz rozwiązywać sprawy przyszłości, dlatego że jak przyjdzie czas przeprowadzki np. to A. postawi cie przed faktem dokonanym i nie będziesz miała wtedy zbyt wiele do powiedzenia jeżeli w ogóle będziesz miała na coś wpływ.
Nie mówię że masz koty drzeć, ale musisz odrazu stawiać sprawę jasno, ze swojego punktu widzenia. Później będzie za późno - wierz mi!!!
Ja z egoizmem P. walczę do tej pory, będę walczyc dopóki choć troszkę nie zniknie.
Głupim i banalnym przykładem może być to że idzie rano do sklepu po pieczywo, ale słodką bułkę kupuje tylko sobie, o mnie już nie pamięta.
Także kochana uważaj i odrazu walcz o swoje.

Dywan zawieziony do pralni :-) z pralni jedzie do mojego taty więc pozbyłam się go na zawsze - jupiiiiiii
W pokoju stoi telewizor, komp, łózko i stoliczke.

P. rano strzelił mi taką malinkę że hej.........

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”