Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 mar 2009, 19:26

aaaa, chcialam Wam wstawic foty mojej ruiny, czyli mieszkanka, ktore kupilismy po takim pijaczku...:

duży pokój przed i po remoncie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

przedpokój:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kuchnia:

Obrazek
Obrazek

Obrazek

łazienka:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

ehhh, się nawklejalam...

niezle, cooo?? Wyobrazcie sobie ile wysilku kosztowalo nas doprowadzenie takiej ruiny do porzadku... nie mowie juz o kasie... remont trwal od stycznia do lipca, czyli 7 m-cy, ale to dlatego, ze wszystko robilismy sami...

juz zdjec sypialni nie chce mi sie wstawiac, ale byla w takim samym stanie, jak reszta...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 mar 2009, 19:32

Gie, naprawdę ruina a po remoncie super :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-03-03, 18:35 ]
Fajna fototapeta (chyba) na ścianie, podoba mi się.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 mar 2009, 19:37

Gie, naprawdę ruina a po remoncie super
dzieki... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

oojjj, ile my sie nameczylismy przy tym mieszkaniu, tragedia... najbardziej sie balam, ze ten smrod meliny bedzie mi towarzuszyl do konca zycia... hhehheee... na szczescie jak tylko ponaciagalismy sciany - smrod zniknal... uuhhh...

[ Dodano: 2009-03-03, 18:37 ]
Fajna fototapeta (chyba) na ścianie, podoba mi się.
jak ja tylko zobaczylam w necie, to wiedzialam, ze musze ja miec :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 mar 2009, 19:52

Gie, ale odpicowaliscie te nore (bo to byla nora) :-D super teraz wyglada, a jakie blyski w lazience!!
tapeta z kwiatkami tez mi sie podoba... takie troche niespotykane, zeby miec fioletowy pokoj z kwiatami na scianie, ale jak dla mnie - bomba :-) ...chociaz juz widzialam Twoj salon, bo kiedys wklejalas zdjecia z wozkiem i za Toba byla ta sciana ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 mar 2009, 19:56

SHOO- dziekuje baaardzo... :ico_wstydzioch: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-03-03, 19:00 ]
aaaaa, co do odciskow w gipsie - ta puszka jest za mala, zeby odcisnac i raczke i nozke, wiec tylko stopke odcisniemy...

kurna, jak przyszlam z pracy, to wrzucilam do pralki ubranka i pieluchy malej... minely juz ponad 2 godz, wyjelam suszarke, ide do lazienki, zeby wyjac pranie, a tu sie okazuje, ze w ogole nie wlaczylam pralki!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: bylam przekonana, ze pranie sie pierze, a to zmywarka!!! ona wydaje podobne dzwieki do pralki... olabogaaaa.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-03-03, 19:50 ]
dobra, przymierzamy się do odciskania stopki... trzymajcie kciuki :)

[ Dodano: 2009-03-03, 20:10 ]
no i jeden wielki ch*j...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 mar 2009, 22:00

dobra, przymierzamy się do odciskania stopki... trzymajcie kciuki :)

no i jeden wielki ch*j...
co sie stalo??

my juz po kolacji.. A. odciazyl mnie od gotowania dzisiaj :-D
tzn. polowicznie... bo zrobil sos pomidorowy (sam!), do tego wrzucil pulpety (kupne).. a ja ugotowalam kasze.. i sobie pojedlismy :-) dobre bylo..

teraz czekamy, az nam sie ulozy w brzuchu i wrzucimy w siebie troche czekolady.. no, moze troche wiecej niz troche :ico_wstydzioch:

aa i bedziemy ogladac nowy reality show, w ktorym jacys ludzie robia z siebie glabow, bo chca zostac przyjaciolmi Paris Hilton :-D zapowiada sie niezla komedia hehe... przyjaciele Paris Hilton :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

do jutra!

[ Dodano: 2009-03-03, 21:02 ]
:ico_duzepranko:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

03 mar 2009, 23:36

A ja wpadłam powiedzieć dobranoc....
Mam awarię kompa domowego... :ico_placzek: chyba wdarł się jakis wirus...a mój K. jutro wyjeżdża w delegacje.Więc nie będe miała skąd klikać z Wami.. :ico_placzek:
Mówi,że jak wróci to się tym zajmie...

W takim razie ...do miłego!PA...

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 mar 2009, 08:27

Witam z :ico_kawa:

Jagna to szybko naprawiaj kompa i wracaj do nas.

Gie mieszkanie wyglada fajnie :ico_brawa_01: A niestety przy remontach nie da sie uniknac ruiny. Ciekawe jak u margarity?

[ Dodano: 2009-03-04, 07:28 ]
A wlasnie co z tym odciskiem? Udalo sie czy nie?

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2009, 09:01

witam z ranka :)

czesc`SZKRAB :)

zaraz, zrobie sobie herbatke i Wam wszystko napisze co z tym odciskiem... :ico_zly:

[ Dodano: 2009-03-04, 08:23 ]
no wiec wzielismy sie za odciskanie tej stopki, w instrukcji bylo napisane, zeby rozrobic proszek ze 100 ml wody i dokladnie wymieszac, a potem przelozyc do tej ozdobnej puszki, poczekac 5 min i jak masa bedzie miala konsystencje masla, to odbic stopke/raczke... Wiec jak Pan zrobil wszystko zgodnie z instrukcja, to ja posmarowalam malej stopke kremem, zeby gips sie nie przyklejal. Pan ja nosich chwile na rekach, a ja wzielam sie za nalewanie wody do wanienki, zeby po tym zabiegu moc mala od razu wykapac... Nie minelo 5 min, a gips stwardnial tak, ze nie dalo rady nic odcisnac :ico_zly: :ico_zly: Zaczelam znowu do tego dolewac wody i rozrabiac to widelcem, ale porobily sie juz takie suche grudy, ze nic z tego nie wyszlo... no i nonono blada... 3 dychy poszly sie je.... A Pan sie ciagle ze mnie smial potem i krzyczal: "ooo jaaaa, jaki nonono gips!!!! :-D :-D :-D "

Puszka ocalala, wiec moze zrobimy to kiedys z normalnego gipsu... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

a wiecie, co?? wczoraj wracajac z pracy mijalam sie z Rafalem Bryndalem na pasach... w pierwszej chwili nie bylam pewna czy to on, bo stal na wysepce po srodku Al. Jerozolimskich, ale jak swiatlo sie zmienilo i sie mijalismy, to sie usmiechnelam (samo mi tak jakos wyszlo, nie moglam sie powstrzymac) i on tez sie usmiechnal, wiec bylam juz pewna, ze to On :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jest taki sam smieszny jak w tv :)

[ Dodano: 2009-03-04, 09:22 ]
co tu takie pustki??

gdzie Wy są, dziewczyny????

SHOO, IWONA, reszto...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2009, 10:28

Witam

u nas nocka koszmarna, maly spal niespokojnie, nawet nie zlicze ile razy do niego wstawalam i ile mleka wylalam do zlewu :ico_olaboga: wygladam jak "Fiona" spac mi sie chce, nie wiem jak ja wytrzymam ten dzien.

Gie no z takiej ruiny zrobiliscie sliczne mieszkanko i nan pewno kosztowalo Was to sporo kasy :ico_olaboga:
I szkoda, ze odbicie stopki nie udalo sie, a nie mozesz jakas zlozyc reklamacji na to??? :ico_noniewiem:

Ide jesc sniadanko, musze sie ubrac, bo w pizamkach jeszcze siedze, wyjac miesko na szaszlyczki, bo dzis robie na obiadzik i wyskocze z malym na spacerek.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”