witam z ranka :)
czesc`SZKRAB :)
zaraz, zrobie sobie herbatke i Wam wszystko napisze co z tym odciskiem...
[ Dodano: 2009-03-04, 08:23 ]
no wiec wzielismy sie za odciskanie tej stopki, w instrukcji bylo napisane, zeby rozrobic proszek ze 100 ml wody i dokladnie wymieszac, a potem przelozyc do tej ozdobnej puszki, poczekac 5 min i jak masa bedzie miala konsystencje masla, to odbic stopke/raczke... Wiec jak Pan zrobil wszystko zgodnie z instrukcja, to ja posmarowalam malej stopke kremem, zeby gips sie nie przyklejal. Pan ja nosich chwile na rekach, a ja wzielam sie za nalewanie wody do wanienki, zeby po tym zabiegu moc mala od razu wykapac... Nie minelo 5 min, a gips stwardnial tak, ze nie dalo rady nic odcisnac

Zaczelam znowu do tego dolewac wody i rozrabiac to widelcem, ale porobily sie juz takie suche grudy, ze nic z tego nie wyszlo... no i nonono blada... 3 dychy poszly sie je.... A Pan sie ciagle ze mnie smial potem i krzyczal: "ooo jaaaa, jaki nonono gips!!!!

"
Puszka ocalala, wiec moze zrobimy to kiedys z normalnego gipsu...
a wiecie, co?? wczoraj wracajac z pracy mijalam sie z Rafalem Bryndalem na pasach... w pierwszej chwili nie bylam pewna czy to on, bo stal na wysepce po srodku Al. Jerozolimskich, ale jak swiatlo sie zmienilo i sie mijalismy, to sie usmiechnelam (samo mi tak jakos wyszlo, nie moglam sie powstrzymac) i on tez sie usmiechnal, wiec bylam juz pewna, ze to On
jest taki sam smieszny jak w tv :)
[ Dodano: 2009-03-04, 09:22 ]
co tu takie pustki??
gdzie Wy są, dziewczyny????
SHOO, IWONA, reszto...