AgnieszkaŁ pisze:trzymajcie kciuki
będę trzymała i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kubu s rosnie jak na drożdżach tylko jest straszna chudzina z niego. Nic dziwnego bo jedzenie mu nie wchodzi . A w roli braciszka bardzo dobrze się sprawdza. Bardzo Julię kocha i ciągle ją całuje. Średnio Julia dostae od niego około 100 buziaków dzienniegosia888 pisze: A jaki Kubuś duży. Jak się sprawdza w roli starszego brata??
Sylwia.O. pisze:Bardzo Julię kocha i ciągle ją całuje. Średnio Julia dostae od niego około 100 buziaków dziennie
mojemu tez słabo jedzenie wchodzi ale nikt mi nie wierzy bo chudzinka to z niego nie jest. Ale strasznie wybredny. Praktycznie żyje tylko kaszką i mlekiem modyfikowanym. No ale mam nadzieję że w przedszkolu bardziej spodoba mu się normalne jedzenie.Sylwia.O. pisze:Nic dziwnego bo jedzenie mu nie wchodzi
Mój mleka do ust nie weźmie. Mógł by życ na samych owocach i surowych warzywach. Tez mam nadzieję żw e przedszkolu naucza go ladnie jeść. A co u nas jest najgorsze to to, że on czasami nie chce sam jeśc tylko kaze się karmić A że mieszkamy z babcią to babcia zawsze mu da i nie mogę go nauczyć że nikt mu nie będzie dawal jeśćgosia888 pisze:Praktycznie żyje tylko kaszką i mlekiem modyfikowanym. No ale mam nadzieję że w przedszkolu bardziej spodoba mu się normalne jedzenie.
Aniulek dasz sobie radęaniulek pisze:Zmykam,bo mam tonę prasowania,muszę posprzątać mieszkanie,spakować się (jutro znów do rodzicow jedziemy),Wykąpać Gabi wcześniej niż zwykle(i siebie też ).Nie wiem jak ja się wyrobię
aniulek pisze:Zmykam,bo mam tonę prasowania,muszę posprzątać mieszkanie,spakować się (jutro znów do rodzicow jedziemy),Wykąpać Gabi wcześniej niż zwykle(i siebie też ).Nie wiem jak ja się wyrobię
Sylwia.O. pisze:Mógł by życ na samych owocach i surowych warzywach.
Sylwia.O. pisze:A co u nas jest najgorsze to to, że on czasami nie chce sam jeśc tylko kaze się karmić
Sylwia.O. pisze:Gosiu Ty prowadzisz jeszcze bloga Tomeczka?????
gosia888 pisze:ja też wierzę w Ciebie a kiedy do pracy idziesz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość