[ Dodano: 2009-03-05, 10:44 ]
Marcia fajne, a te siatki centylowe są też w książeczce zdrowia dzieckaa ja znalazłam sobie cos takiego i tam wprowadzam sobie pomiary niuni![]()
Marcia fajne, a te siatki centylowe są też w książeczce zdrowia dzieckaa ja znalazłam sobie cos takiego i tam wprowadzam sobie pomiary niuni![]()
marcia, niestety nie wiem jaką dokładnie bo nie powiedzieli. wiem tylko, że pani dr powiedziała, ze przy takiej wadze (4160) napewno mała nie dostanie szczepionki 5w1. mamy się zgłosić za 4tyg aż więcej przybierze. no więc 15 kwietnia drugie podejście.aniabella a jaką wagę powinno miec dzieciątko zeby je zaszczepic..bo mnie lekarka nic nie mowiła a moja ma podobna wage
mój Alutek cierpi dosłownie.. godzinę go już usypiam i nic... zasypia na 30sec i budzi się, jak wyspany, ale zaraz znów marudzi i buźkę wtula w pieluchę
noo, właśnie, mój to samozasypia na 5 min a potem budzi się z krzykiem, pręży i cieżko ją uspokoić
ja tam na prosto nie kładę bo się boję, że mu się uleje i się zachłyśniedziewczynki mam pytanko jak wasze dzieciaczki trzymaja głowke jak spia??bo moja na lewym lub prawym boczku a tesciowa pucza mnie ze powinnam jej kłedac na prosto??
mój Alutek cierpi dosłownie.. godzinę go już usypiam i nic... zasypia na 30sec i budzi się, jak wyspany, ale zaraz znów marudzi i buźkę wtula w pieluchę
współczucie Bartek czasami ciężko zasypia, bo strasznie broni się żeby nie spać i rzuca się okrutnie, ale jak już zaśnie to śpimam podobnie z Olą, jak już pisałam. zasypia na 5 min a potem budzi się z krzykiem, pręży i cieżko ją uspokoić
Marcia absolutnie nie na prosto, dziecko ma spać z główką na bok żeby się nie zachłysnęło jak mu się uleje. Straszna specjalistka z Twojej teściowejdziewczynki mam pytanko jak wasze dzieciaczki trzymaja głowke jak spia??bo moja na lewym lub prawym boczku a tesciowa pucza mnie ze powinnam jej kłedac na prosto??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość