hej dziewczyny
doczytałam do połowy ,odpisuję bo potem zapomnę
Katka super fotka,ale masz wileki brzusio
ja nadal czuję że w brzuszku ma drugą córeczkę
zuza ubrano super,ja tez tak zakłądałam że nie będzie Hania miała samych różowych a 3/4 ma właśnie różowe
jakoś tak siłą rzeczy
co do podgrzewacza to jak macie mikrofalówki to bezsensu kupować,ja miałam aventu i korzytsłam z niego kilka razy żeby słoiczek podgrzać i wkurzało mnie to bo bardzo się podgrzewał,a w mikrofali jest 15 sekund i już
co do kocyków to ja mam 2 grube akrylowe (ale jeden wystarczy) i od tej zimy taki spiworek,wg mnie bardzo przydatne na zimę,szczególnie jak się z dzieckiem jedzie no w góry bo tam zawsze zimniej,a nawet jak dziecko w spacerówce jeżdzi to i tak musi być przykryte bo jak się siedzi to wiadomo że zawsze zimniej,po trzecie na sanki bardzo przydatne
[ Dodano: 2009-03-05, 23:37 ]
Katka gratuluje koljengo okienka
ja byłam dzis u kardiologa,mam trachykardie czy jak to sie tam zwie i wypadanie płatka zastawki,więc dobrze że nie brałam fenoterolu..aha no bo po wizycie u gina kazał mi brać fenoterol ale na razie bez osłonowych ,ale muszę jednak brać osłonowe bo inaczej nie dam rady
[ Dodano: 2009-03-05, 23:42 ]
miałam jeszcze napisac że dzidziuś ma się dobrze,waży 390g,ułozony jest poprzecznie i kopie mnie po szyjce,na szcześćie szyjka jest długa
dzis chyba się obrócił jednak bo kopie mnie już mniej boleśnie
Beata gratulacje synusia
aha gin kazał mi zrobic penatalne kardiologiczne,powiedział że wszystko jest ok,ale profilaktyczne powinno się zrobic takie badanie specjalistyczne
[ Dodano: 2009-03-05, 23:42 ]
ok idę spać,doczytam jutro resztę
dobranoc
[ Dodano: 2009-03-05, 23:55 ]
Katka moja koleżanka przez całą ciąże miałą córeczkę a w 39tc okazło się że synuś