no prosze rzut beretem ode mnie. Fajnie macie w tej "Hadze" duzo atrakcji i pewnie na brak polskiej mowy nie narzekasz-sporo Polakow tam mieszkaJa mieszkam w Den Haag na sporwijku
Asia w Rozenburg..jest to miedzy Spijkenisse a Maassluis. Takze mamy blisko do siebieElzunia a gdzie ty mieszkasz tak mnie wiecej??
Oj zebys wiedziala, tyle co sie napatrzylam w tych domach to glowa mala. Mam taka jedna madame co jest sama z mezem, maja 3 pietrowy dom, gdzies w moim wieku albo i mlodsza i Ona w nim nic nie robi-czeka na mnie. Jak nie moge przyjsc to normalnie wlosy z glowy rwie ,bo ma kurze w salonie i plyta gazowa do czyszczenia jest. Gdy zachodze to oczom nie wierze..plyta gazowa nie uzywana,bo Ona nie gotuje-wystarczy z kurzu szmata przetrzec Mam takie domki,ze mowie szczerze nie potrzebuja bym przychodzila,bo moga same raz w tyg odkurzyc ale im sie nie chce...no i ok-Ja sie z tego cieszeHolendrzy to leniwce i straszni bałaganiarze. Kiedys weszlam do domu znajomego to przeżylam szok na sprzatanie salonu miesiac to malo. Są za wygodni poprostu.
To tureckie mieso, krojone w paseczki, z dodatkiem warzyw i specyficznej dla "szormy" przyprawa. Je sie je z sosem czosnkowym ,salatka. Do tego sprzedaje sie chlebki-sa to okragle placki, ktore trzeba naciac by zrobic w nich "dziure" podgrzewa i wklada na przemian mieso, salate i sos...no nie wiem czy jasno opisalam hehhehe. Mi to bardzo smakujeAsiaNL napisał/a:
nastawilam "szorme"
A co to takiego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość