ja właśnie czekam, aż mnie przestanie zalewać ...maryla pisze:mnei krew zalala z czego sie bardzo ciesze az z tej radosci ( a raczej z bolu) nie poszlam dzis do szkoly
ja moją "Chmurkę" (jak czule nazywałam działeczkę) zostawiłam w Polsce tęsknię strasznie... tutaj wynajmowany dom, także nawet nie zamierzam palca w ziemię wsadzić... chociaż kilka kwiatków wychodzi przed domem... heh..to chociaż namiastkę będę miała... a ja na jesień wrzuciłam u siebie tyle czarnych tulipanów to moje ulubionemaryla pisze:na dzialke tez isc nei mozna bo zimnica jak diabli a i łopata sie skrzywila to nei pokopie
a jaka to szkoła?maryla pisze:zaczynam IV semestr wagarami
a dziękuję i nawzajemmaryla pisze:ananke buziaki i milego weekendu
to spieszę z życzeniami najlepszymi - spóźnione, ale szczerematula1 pisze:ja miałam urodzinki w Wielką Sobotę, albo raczej sobota wrąbała się w moje urodziny
równieżmatula1 pisze:dla Kamilka
ja też i niestety mnie nie będzie bardzo żałuję, ale niewiele poradzić mogę...matula1 pisze:w maju mamy komunię mojego chrześniaka
ja też sobie obiecałam, że się wezmę za siebie w końcu, bo już patrzeć na siebie nie mogę tylko brak mi kopa jakiegośmatula1 pisze:zaczynam znowu kolejną fazę odchudzania, ale głównie ćwiczenia,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość