a te długie godziny męki to cie będą po cesarce czekać jak dzidzie juz bedziesz miala i trzeba bedzie sie nią zająćale moze to lepsze niz dlugie godziny męki ....
Przemyśl to jeszcze na spokojnie - naprawde poród naturalny jest łatwiejszy i nie taki straszny jak się wydaje. Ja pomimo ciężkiego i długiego porodu nie zdecydowałabym się na cesarkę - i tak wolę naturalny. Nie znamy się osobiście i nie wiem jak "wielki" jest Twój strach przed porodem nat. Czy rozmawiałaś ze swoim lekarzem o tym? Wiem, że w niektórych przypadkach strasznego lęku przed porodem nat. jest wykonywana cesarka z polecenia przez gin. (wtedy nie płacisz bo jakby robią to ze względów medycznych). Wiadomo że większość kobiet odczuwa strach i lęk przed porodem (zwłaszcza pierwszym), ale poziom tego strachu i lęku powinien ocenić lekarz - dlatego może porozmawiaj z nim na ten temat przy najbliższej wizycie...a te długie godziny męki to cie będą po cesarce czekać jak dzidzie juz bedziesz miala i trzeba bedzie sie nią zająć
a po naturalnym szybciej sie dochodzi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość