tak, tak, dla Jasperka![]()
![]()
![]()
![]()
no i jeszcze dla Krzysia SENSIBEL
![]()
![]()
![]()
![]()
jejku Ty musisz placic za szczepionki, u nas wszystkie sa za darmo i na pneumokoki tez, moj Erykw czoraj dostal ostatniaU nas teraz jest jeszcze promocja wiec 85 euro .A za nastepna zaplace juz 118 euro.
to ja tak patrze, ze moj maly to najgrubszy ze wszystkich dzieci , a jest mlodszy o miesiacPrzy okazji zważyliśmy się- Paula ma 8400 a poza tym wszystko ok.
no to galancie, ide o zaklad, ze moja Su jest z 1 kg lzejsza... chuderlak jeden...Paula ma 8400 a poza tym wszystko ok.
i tu w 100% zgadzam się z Gie, ja swojemu mówię że jak mu nie pasuje to nich sobie idzie a mieszkałam 300 metrów ode mniemysle, ze mozesz postraszyc Pana przeprowadzka do Polski i mysle, ze SHOO powinna zrobic podobnie... Powiedziec A., ze jesli nadal bedzie traktowal swoja najblizsza rodzine jak piate kolo u wozu i planowal przyszlosc jedynie pod swoim katem, to sie spakuje z Malym i wyjada do Polski, moze faceci przejrza troche na oczy...
no wlasnie u nas tak jest od poczatku jak mu powiedzialam, ze u nas nie ma "nasze" tylko jest "Twoje " i " Moje" to o nstwierdzil, ze to nie prawda....... a ja mu mowie, jak nie prawda skoro ja nie moge nawet wziac na cos noi oczywiscie znow byla gadka, ze ja nic nie rozumiem, ze on tylko pracuje i w ogole............ On swoje pieniadze trzyma na koncie.dlaczego nie macie wspolnych pieniedzy?
ja sie zastanawiam czy my ja tworzymyPrzeciez tworzycie rodzine...
nie ma sprawyPati przepraszam cie najmocniej kochana, zapomniałam o Twoim Eryczku, wybacz![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość