Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 mar 2009, 13:56

U nas teraz jest jeszcze promocja wiec 85 euro .A za nastepna zaplace juz 118 euro.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2009, 14:11

acha, dzieki za info.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 mar 2009, 14:18

Cześć
tak, tak, dla Jasperka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: no i jeszcze dla Krzysia SENSIBEL :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i jeszcze dla Erika Pati :ico_oczko:

A my też dziś byliśmy w przychodni. Poszliśmy sprawdzić czy te pleśniawki przeszły i na szczęście śladu już po nich nie było. Przy okazji zważyliśmy się :ico_oczko: - Paula ma 8400 a poza tym wszystko ok.

Shoo, jak dobrze,że już jesteś :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-03-10, 13:21 ]
Gie, a jak tam po imieninach u wujka?
Pamiętałaś o przepisie na ciacho?

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2009, 14:26

U nas teraz jest jeszcze promocja wiec 85 euro .A za nastepna zaplace juz 118 euro.
jejku Ty musisz placic za szczepionki, u nas wszystkie sa za darmo i na pneumokoki tez, moj Erykw czoraj dostal ostatnia
Przy okazji zważyliśmy się :ico_oczko: - Paula ma 8400 a poza tym wszystko ok.
to ja tak patrze, ze moj maly to najgrubszy ze wszystkich dzieci , a jest mlodszy o miesiac :-D

A ja przed chwilka poklocilam sie ze swoim P, bo byl na przerwie.
Kupilam na ebyu krzseslko dla Eryka, tesciowka powiedziala, ze dolozy mi sie po polowe wiec stwierdzilam, ze nie bede czekala, bo juz mieli tylkol 2 ostatnie i zamowilam, a ja nie mam nic na koncie czekam na przelew i pomyslalam, ze moj P zaplaci a, dzis mu to powiedzialam, a on mi zrobil wielka awanture, ze nie ma pieniedzy, ze teraz przeprowadzka, ze czemu nie poczekalam, az mi wplyna pieniadze :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Boli mnie to, ze on na Eryka w ogole pieniedzy mi nie daje, a wszystko kosztuje, ja musze za wszystko placic z tych pieniedzy co dostaje na malego, mleko, sloiczki, pieluchy, husteczki, ciuszki i jeszcze sobie jak mi si ekosmetyki skoncza i z tych pieniedzy musze jeszcze robic zakupy do domu i nic mi nie zostaje, puste konto.
Powiedzialam mu, ze pakuje Eryka i jedziemy do Polski i nie bedzie musial nas utrzymywac sokro zal mu na nas kasy.
Nie wiem jak tak dalej bedzie chyba od niego odejde, nie moge tak zyc, kocham go, ale nie wiem jak dlugo tak wytrzymam.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2009, 14:26

Czesc IWONA :)

No tak, zapomnialam o Eriku, Pati wybacz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: to dla Niego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Kochana, pamietalam o przepisie, ale okazalo sie, ze na imieninach bylo wiecej gosci, niz sie spodziewalam (myslalam, ze edzie to najblizsze i male grono), wiec nie chcialam mamie zawracac glowy dyktowaniem, czy szukaniem przepisu - i tak biedna latala jak glupia... przepraszam Cie, przy najblizszej okazji poprosze o ten przepis dla Ciebie... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2009, 14:27

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i jeszcze dla Erika Pati :ico_oczko:
dziekujemy :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-03-10, 13:28 ]
No tak, zapomnialam o Eriku, Pati wybacz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: to dla Niego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2009, 14:34

Czesc PATI...

przykro mi, ze Twoj P. tak zle Was traktuje... dlaczego nie macie wspolnych pieniedzy? Przeciez tworzycie rodzine... ja tego nie rozumiem, u nas nie ma zadnych podzialow, ja ze swojej pensji oplacam zawsze r-ki (po prostu pierwsza dostaje pensje), a pozaostala kasa i wyplata pana jest wpolna. Zawsze uzgadniamy jakies dodatkowe wydatki, Pan tez czasem zaluje kasy na rzeczy dla malej (np. krzyczy w sklepie, ze glupi niekapek kosztuje 30 zl), ale ja mam to gdzies... Kupuje i tyle.

mysle, ze mozesz postraszyc Pana przeprowadzka do Polski i mysle, ze SHOO powinna zrobic podobnie... Powiedziec A., ze jesli nadal bedzie traktowal swoja najblizsza rodzine jak piate kolo u wozu i planowal przyszlosc jedynie pod swoim katem, to sie spakuje z Malym i wyjada do Polski, moze faceci przejrza troche na oczy...

a Eris rzeczywiscie wazy dduuuzoooo... ja mysle, ze moja Su nie wazy wiecej niz 7,8 kg.

[ Dodano: 2009-03-10, 13:36 ]
Paula ma 8400 a poza tym wszystko ok.
no to galancie, ide o zaklad, ze moja Su jest z 1 kg lzejsza... chuderlak jeden... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 mar 2009, 14:48

mysle, ze mozesz postraszyc Pana przeprowadzka do Polski i mysle, ze SHOO powinna zrobic podobnie... Powiedziec A., ze jesli nadal bedzie traktowal swoja najblizsza rodzine jak piate kolo u wozu i planowal przyszlosc jedynie pod swoim katem, to sie spakuje z Malym i wyjada do Polski, moze faceci przejrza troche na oczy...
i tu w 100% zgadzam się z Gie, ja swojemu mówię że jak mu nie pasuje to nich sobie idzie a mieszkałam 300 metrów ode mnie ;-)

Pati przepraszam cie najmocniej kochana, zapomniałam o Twoim Eryczku, wybacz :ico_sorki: .
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla drugiego mena, no i oczywiście dla Krzysia też :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

shoo nie rób tak więcej kochana i natychmiast podaj numer na komórkę na privie!!!

[ Dodano: 2009-03-10, 13:49 ]
http://www.eioba.pl/a94598/uzywasz_praw ... s_myslenia

tak dla relaksu ;-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2009, 14:50

dlaczego nie macie wspolnych pieniedzy?
no wlasnie u nas tak jest od poczatku jak mu powiedzialam, ze u nas nie ma "nasze" tylko jest "Twoje " i " Moje" to o nstwierdzil, ze to nie prawda....... a ja mu mowie, jak nie prawda skoro ja nie moge nawet wziac na cos noi oczywiscie znow byla gadka, ze ja nic nie rozumiem, ze on tylko pracuje i w ogole............ On swoje pieniadze trzyma na koncie.
A ja mam swoje, zalozylam, bo bylo potrzebne mi potrzebne, zeby wplywaly tam pieniazki na malego.
Przeciez tworzycie rodzine...
ja sie zastanawiam czy my ja tworzymy :ico_placzek:

a z tym wyjazdem do Polski to tak zrobie i mnie nie powstrzyma, pojade do swojej mamy, mam gdzie wracac i moge zawsze isc do moich rodzicow

[ Dodano: 2009-03-10, 13:53 ]
Pati przepraszam cie najmocniej kochana, zapomniałam o Twoim Eryczku, wybacz :ico_sorki:
nie ma sprawy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Dzis obiadu nie ugotuje, niech sobie sam robi.

Chcial sie ze mna pogodzic, powiedzial przpraszam, a ja mu powiedzialam, ze nie, zagrodzil mi droge i nie chcial mnei przepuscic wiec ja mu powiedzialam, zeby zszedl mi zdrogi i zeby wyszedl, poszedl trzaskajac drzwiami

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 mar 2009, 15:11

dziewczyny, w koncu Was doczytalam... i dziekuje, ze sie martwilyscie, to bardzo mile z Waszej strony :ico_sorki:
powiem Wam, ze dzien bez komputera (a konkretnie wieczor) byl jednym z najprzyjemniejszych, jakie pamietam.. obejrzelismy sobie film (aha, juz sie pogodzilismy :P), pogadalismy, zjeslismy kolacje i poszlismy do lozka ;-) bynajmniej, nie spac ;-) faaaaajnie bylo..

ale ja nie o tym mialam pisac :-D

margarita83, brylki zajebiaszcze! mnie tez sie najbardziej pierwsza wersja podoba, ale w sumie, kazda kombinacja jest ladna, brawo, dobry wybor :ico_brawa_01:
no i jaki elegancki salon :-D cud, miod

Pati85, noo to Erik ladnie wazy :ico_szoking: :-)
a co do Twojego P... to powiem Ci, ze mam podobnie, nie tak samo, ale podobnie.. tez nie mam dostepu do konta A... i zeby kupic cokolwiek, musze go prosic o kase i jestem zdana na jego laske, badz nielaske :ico_noniewiem:
jest to dla mnie trudne i powiedzialabym ponizajace.. ale coz, nic nie zrobie, poki nie pojde do pracy
aha, stanelo na tym, ze kojca nie kupi :ico_noniewiem:

a w ogole, przedwczoraj jeszcze zrobil mi swinstwo i caly wczorajszy dzien sie nie odzywalam do niego, mimo, ze on chcial sie pogodzic (posprzatal mieszkanie, zrobil jedzenie itp.), ale po poludniu sie zlamalam, bo meczy mnie takie zycie w ciaglej klotni... no i okazalo sie, ze dobrze zrobilam, bo tak, jak napisalam, wczorajszy wieczor byl BARDZO udany..
ale gdzies tam w srodku, ciagle mam do niego zal :/

Jagna30, biedna Ty, bez kompa.. wiem, co czujesz ;-)
do przeczytania wkrotce!

[ Dodano: 2009-03-10, 14:14 ]
aha i dziekuje za torciki i zyczenia dla Jasperka z okazji dnia mezczyzny :-D
moj maly mezczyzna w pieluszcze hehe ;-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”