chyba oleje to co mi na neurologii wkładali do głowy że do 3-go m-ca dziecka do centrum handlowego lepiej nie zabierać bo jest za dużo bodźców dla jego nie dojrzałego układu nerwowego

chyba oleje to co mi na neurologii wkładali do głowy że do 3-go m-ca dziecka do centrum handlowego lepiej nie zabierać bo jest za dużo bodźców dla jego nie dojrzałego układu nerwowego
no gdzies o tym czytałam..ja i tak sama wole jechac na zakupy..bo tak to sie denerwuje ze mała zacznie mi płakac w sklepieananke napisał/a:
Beatris60 napisał/a:
no właśnie nam ten neurolog co wykłady miał powiedział że dzieciaczki usypiają ze zmęczenia tymi bodźcami, że za dużo naraz dźwięków, głosów, świateł i wogóle. że nie radzą sobie z tym. jakoś sie jego słowami b przejełam i jeszcze nie byliśmy ale czy wytrzymam to nie wiemAlanowi bardzo dobrze się spało w tłumie ludzi i w takim ogólnym gwarze sklepów, dźwiękow i ludzi....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość