;););).....
Dziewczyny dziekuję za pamięc i zyczonka dla mojej Emi....
Ja również stawiam
wszystkim dzieciaczkom z okazji ukończenia 7 miesiąca...
No tak czas leci...za chwile będziemy świętować 1 urodzinki...
Doczytałam Was ....widzę że cały tydzień rozprawiałyście o swoich mężczyznach...
Cóż mogę dodać...u nas też są wzloty i upadki...najważniejsze ,że potrafimy potem podnieść się z kolan...
MARGARITA-widzę,że bardzo żywiołowo reagujesz...widzisz ja żyje tak już ponad 10 lat...mówię o delegacjach mojego K.
Nieraz byłam w takiej sytuacji jak Ty kilka dni temu...nieraz myślę o najgorszym
A ten się nie odzywa...Ehhhh,ile razy juz to przerabialiśmy
W kazdym bądz razie najważniejsze jest zaufanie...i rozmowa...Rozmowa nie krzyki i posądzanie o Bóg wie co....
Ja się pogodziłam z losem i dla mnie to normalne że mąz pracuje tak a nie inaczej...
Ale pogodziliście się i jest OK....
Majka....hehheheh......oczywiście filmik oglądałam razem z mężem...wygladał mniej więcej tak
Za chwilkę będzie biegać zobaczysz.....śmignie pierwsza...a reszta naszych pociech będzie na etapie stawania w łózeczku(przy szczebelkach)...
SHOO-na wstępie....zapytam:Doszła juz kartka...?
Brawo dla kolejnego zębolka....
Jaspiego...
Powiem Ci,że jak czytałam posty o Twoim A. normalnie krew mnie zalewała...i byłam na niego zła...Super ,że wszystko sobie wyjaśniliście,ale.....no ok....zobaczymy co czas przyniesie...w każdym badz razie życze Wam wszystkiego najlepszego
IWONKA-brawa dla Paulinki....
Już zapomniałam co chciałam napisać....
Ehhh ten mój ALzhaimer