Witam !!!!
yoanna filmiki czdowe ubawilam sie ta mala wiercipietka przecudna jest
moja tesciowa tez mnie nie sucha
w zasadzie ja mam super tesciowa ale tez ma problem ze sluchaniem i wczoraj bylismy u niej na urodzinach jak juz nie raz mowie ze jek mala jest spiaca to trzeba ja uspic ale oczywiscie jak tesciowa przychodzi to ja przetrzyma i puzniej jest placz a wczoraj znow mala przetrzymala bo ja nosic chciala wiec czekam cierpliwie ale tak mi juz sie cisnienie dzwigalo ze szok
no i nadeszla chwila ze niunka w ryk i juz nawet cyc nie pomagal wyszlam z malo do 2pokoju a ta dalej placze a tesciow wchodzi i mowi ze on nie usnie wiec jej mowie
ze wlasnie ze usniie i musi usnac bo jej teraz nie ubiore zeby wyjsc bo sie zadrze wiec widziala ze juz przegiela i poszla do pokoju A dzis zadzwonila i mowi ze zle zrobila i rzeczywiscie nie wolno jej przetrzymac bo ona musi usnac w tym momecie ktorym widac ze jest zmeczona
Ale jak mowilam to nie sluchala a najwazniejsze ze zrozumiala mowie jej ze musi sie dostosowac do tego co ja jej mowie ze rozumie ze chce sie nacieszyc malutka ale musi zrozumiec ze do dziecka trzeba sie dostosowac a nie odwrotnie tym bardziej ze bedzie z nia teraz na co dzien
A co do jedzenia no to my dalej na cycu ale z tymi innymi potrawami to nie bedzie tak latwo Weronisia nie chce zabardzo jesc ani kleiku na moim mleku ani kaszki zupke tzn marchewka z ziemiaczkiem w zeszla niedziele nawet zjadla ale bardziej ja jej to wmusilam bo sama nie otwierala buzialka chetnie wczoraj jak jadlam jabloko to tak patrzyla i mlaskala wiec polecialam starlam go troszke i jej dalam wiec troszke zjadla A moze ja zabardzo przewrazliwiona jestem ale jak widze ze wasze maluszki juz tak ladnie jedza te inne dania to mysle ze Weronisia nie bedzie chciala jesc a przeciez jak pujde do pracy to dobrze by bylo jak by juz jadla te inne danka Wage ma ladna bo 7900 wiec cycus sie narazie spisuje
a czykolwiek od kad zaczelam jej dawac tez mleko moje z butli to mniej przybiera z tesciowa stwierdzilysmy ze moze malutka to troche stresuje bo wolalaby cycunia a tu musi z butli jesc
no ale niestety
a ja tez bm wolala dac cyca a nie butle no ale musi tak byc
by Natale ominelo-moze dawaj jej juz zapobiegawczo cebion
My tez tak biezemy cebion zapobiegawczo i odpukac narazie nic nie mialysmy
jestesmy caly czas zdrowiutkie po za tym katarkiem na samym poczatku ktorego i tak przyczyna byla za wysoka temperatura w pokju to naprawde nic
Wiec tez tak polecam
adia26trzymamy kciuki zeby sie wszystko okazalo sie dobrze a raczej jestem pewna ze jest w porzadalku
miszka zdrowiejcie kochaniutkie
mnie Igol niby spi ale co godzina wstaje do niej z cycem
wczoraj juz bylo troszke lepiej bo wstawalam 3 razy co 2h potem co godzine ...zobaczymy co dzis bedzie
to u nas zalezy ale generalnie spi ladnie od 23 do 6 i czasem o 4 sie obudzi na cyca ale nie zawsze chociaz zdarzaja sie noce gdzie co 2h pobudka na cycunia ale jest nie najgorzej
A gdzies nam
zirca zniknela? czy mi sie wydaje?
Dobranoc dziewczynki