ja już po ćwiczeniach, zaraz będe obiadek robić, dziaisaj naleśniki, bo już dawno nie jedliśmy.
Chłopaki latają samolotem po całym domu, mały się śmieje.. w ogóle to maruda z niego co chwila płacze, ale kupiłam dzsiaj vubricol podobno sią świetne na ząbkowanie, na razie zapodałam Jasiowi jednego i zobaczymy co to z tego bęędzie..
Ząbki już prawie widać, mam nadzieje że to za długo nie potrwa..
Hej:)
Aniu to mamy podobny gust:):)Fajnie, ze wam się podobał garniturek:)Dziś przelałam pieniądze, wiec pewnie niedlugo przyjdzie, to napisze ci Aniu jaki jest na zywo,..
Betka ale macie z tym monterem...takich to teraz mamy fachowców...nic tylko kase wziąc i juz...reszta niewazna...
asiula_o, jasne, że napisz, bo ja będe kupować jakieś 2 tygodnie przed chrztem zaraz po świętach, żebu mi nie wyrósł z 68, bo teraz taki rozmiar nosi..
Zrobiłam ja według przepisu co podałam wam linka wczoraj od Pati, no i moj mały to jadł byłam w szoku, bo ostatnio tych robionych nie chciał,a mysle sobie,ze dlatego iz dałam tam kleiku ryzowego, tak ja w przepisie pisało i mały to jadł, bo szczerze mowiac smakowało to tak beznadziejnie jak te kupne widocznie ten kleik daje taki mdły smak
antynorma, musisz wejść na strone z suwaczkami ja mam np na www.slub-wesela.pl kilknąć w suwaczki zrobić wszystko jak karzą i wkleić w profilu w miejscu na podpis. Spokojnie powinnaś dać rade:-))