Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

17 mar 2009, 22:58

Plecy to Was bola pewnie przez to,ze pracujecie. Ja jak pracowalam (kelnerka), to plecy bolaly mnie do tego stopnia,ze nie moglam chodzic. Teraz jak nie pracuje to bole ustapily.
Za to jak chodze troszke szybciej to od razu dostaje zadyszki :ico_wstydzioch:
Wlasnie wrocilam z zakupow i troszke zaszalalam :ico_puknij: czasami po prostu sie zapominam :ico_zly:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

17 mar 2009, 23:06

Plecy to Was bola pewnie przez to,ze pracujecie.
moze masz racje, bo bola mnie jak siedze. A praca dojazdy i to wszystko to w pozycji siedzacej :ico_noniewiem:
Zastanawiam sie czy juz po swietach na wolne nie pojsc :ico_noniewiem:
Za to jak chodze troszke szybciej to od razu dostaje zadyszki
kochana ja mam tak samo, jak na 1 pietro wyjde to juz zasapana jestem :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-03-17, 22:07 ]
Wlasnie wrocilam z zakupow i troszke zaszalalam
co kupiłas fajnego ? :-)

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

17 mar 2009, 23:37

ramonka, kupilam dla Maluszka troszke ciuszkow :-) tylko w rozmiarze 3-6 , bo tych w rozmiarze 0-3 mam juz wystarczajaco. Sprawia mi to ogromna przyjemnosc. Czasami az ciezko sie oprzec,zeby czegos nie kupic.
Zastanawiam sie tylko dlaczego moj maz nie mysli wcale o zakupach. Te sprawy sa zdecydowanie na mojej glowie i wcale mi to nie przeszkadza.
Nie chcialam kupowac dla siebie ubran ciazowych. Dresy ktore kupilam zaczynaja robic sie ciasne :ico_szoking: a Wy chodzicie w ubraniach dla ciezarnych?

Ilka79
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 mar 2009, 01:23

a Wy chodzicie w ubraniach dla ciezarnych?
Ja mam troche ciezarnych ubran, ale tez np. w zime chodzilam w getrach i dlugim swetrze i to bylo kupowane na nie ciezarnym stoisku. No ale pare ubran ciezarnych mam, zreszta obkupilam sie na zime. Teraz juz nie chce kupowac a widze ze w swetrach nie bede chodzic bo sie cieplo robi, ale szkoda mi troche pieniedzy na te 2,5 miesiaca. Mam jeszcze pare bluzek z krotkim rekawkiem po ciazy z synem, wiec bede mogla uzyc. No ale moja szafa jest jak narazie uboga.... :ico_oczko:
Zastanawiam sie czy juz po swietach na wolne nie pojsc
ramonka, Nie dziwie Ci sie bo Czym blizej konca to coraz ciezej, ja juz sie nie moge tez doczekac kiedy skoncze prace, czyli tydzien po swietach.

betty0704
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

18 mar 2009, 09:51

Czesc dziewczyny :) Jestem tu nowa,staram sie oragnac forum i postanowilam do was dolaczyc. Spodziewamy sie synusia a termin mam na 5 czerwca (juz niemoge sie doczekac!!!)Pozdrawiam czerwcówki i wracam do "ogarniania"forum :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

18 mar 2009, 11:12

ziolo007, mi kupowanie tez sprawia przyjemnosc ale na razie powiedziałam stop bo za duzo tego mam bynjamniej w małych rozmiarach - ale znowu te najmniejsze ubranka sa najładniejsze :-D
Wy chodzicie w ubraniach dla ciezarnych?
jezeli chodzi o spodnie to kupiłam pare tych z ' golfem' ale nie lubie ich i chodze w zwyklych spodniach tylko zakładam gumke na guzik i sie dopasowuja :ico_oczko:
No i tuniki jedynie :-)
Nie dziwie Ci sie bo Czym blizej konca to coraz ciezej, ja juz sie nie moge tez doczekac kiedy skoncze prace, czyli tydzien po swietach
na szczescie to juz niedlugo :ico_sorki:
betty0704, super ze jestes :-D a jednak ktos jeszcze do nas dolaczyl :ico_oczko: wiec zagladaj jak najczesciej :-)

monis
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 mar 2009, 12:22

Nie chcialam kupowac dla siebie ubran ciazowych. Dresy ktore kupilam zaczynaja robic sie ciasne a Wy chodzicie w ubraniach dla ciezarnych?
ja mam spodnie dla ciężarnych a tak to kupuje dłuzsze bluzki które dobrze sie rozciągaja jedna tunike mam taka typowo dla ciężarnych nie ma co kupować takich ubrań bo co potem z tym zrobie a ceny ubrań ciążowych są straszne :ico_olaboga:

betty0704
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

18 mar 2009, 12:38

ramonka pewnie,ze bede do was zaglądać, tym bardziej ze na poczatku kwietnia koncze prace i bede miała więcej czasu. Tak szczerze to juz niemoge sie doczekac, bede mogla zajac sie przygotowaniami do narodzin.
Jesli chodzi o ubrania ciążowe, w sumie narazie nie mam z tym wiekszego prolemu, jedyną rzecza jaką dotychczas kupiłam to były spodnie,a to dlatego ze przed ciążą nosiłam rozmiar 36, no a teraz pozycze od mamy jakąs bluzeczke :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

18 mar 2009, 13:46

Mi wogole ubrania ciazowe sie nie podobaja, nie moge patrzec na te workowate swetry i bluzki :-D
Spokojnie mozna kupic jakies tuniki ktore pozniej po ciazy tez sie ubierze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 mar 2009, 16:24

betty0704, witaj na czerwcowkach! :ico_ciezarowka:
w koncu jest Nas coraz wiecej :-)

ramonka, ja wlasnie tez nie chcialam kupowac ciazowych ubran, ale te co teraz mam robia sie ciasne, a zastanawiam sie czy moge duzo jeszcze przytyc

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”