Za to jak chodze troszke szybciej to od razu dostaje zadyszki

Wlasnie wrocilam z zakupow i troszke zaszalalam

moze masz racje, bo bola mnie jak siedze. A praca dojazdy i to wszystko to w pozycji siedzacejPlecy to Was bola pewnie przez to,ze pracujecie.
kochana ja mam tak samo, jak na 1 pietro wyjde to juz zasapana jestemZa to jak chodze troszke szybciej to od razu dostaje zadyszki
co kupiłas fajnego ?Wlasnie wrocilam z zakupow i troszke zaszalalam
Ja mam troche ciezarnych ubran, ale tez np. w zime chodzilam w getrach i dlugim swetrze i to bylo kupowane na nie ciezarnym stoisku. No ale pare ubran ciezarnych mam, zreszta obkupilam sie na zime. Teraz juz nie chce kupowac a widze ze w swetrach nie bede chodzic bo sie cieplo robi, ale szkoda mi troche pieniedzy na te 2,5 miesiaca. Mam jeszcze pare bluzek z krotkim rekawkiem po ciazy z synem, wiec bede mogla uzyc. No ale moja szafa jest jak narazie uboga....a Wy chodzicie w ubraniach dla ciezarnych?
ja mam spodnie dla ciężarnych a tak to kupuje dłuzsze bluzki które dobrze sie rozciągaja jedna tunike mam taka typowo dla ciężarnych nie ma co kupować takich ubrań bo co potem z tym zrobie a ceny ubrań ciążowych są straszneNie chcialam kupowac dla siebie ubran ciazowych. Dresy ktore kupilam zaczynaja robic sie ciasne a Wy chodzicie w ubraniach dla ciezarnych?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość