Katka, oooo to niedobrze ,połoz sie to Ci bedzie lzej moze ,mnie dzis bioderka troszke w nocy bolały ale dało sie wytrzymac a tak pozatym odpukac.
[ Dodano: 2009-03-19, 13:33 ]
A ja juz wiem co zrobie na obiadek ryz i tarte jabłuszko i juz.
hihi odbieram to jako komplementKatka jak zawsze kwitnąca,ale wiesz co Kasia taka mamusia się z Ciebie zrobiła już,nie jesteś już taką dziewczyną jak sprzed ciązy
byłam wczoraj :) kupiłam ta trawke ozdobna miski na zupe zieloneeee i fotel sobie upatrzyłam....kupie go za 2 tyg bede miała do pokoju groszka do karmienia, nie mam w domu nic takiego co sie mozna oprzec, poza krzesłem przy komputerze,chce jechac do Ikei zobaczyc co tam maja ciekawego.
ja sie wczesniej nawet nie zastanawialm nad tym i nie przykladalam reki do brzuszka jak maluszek szalal :) zeby go nie sploszycod dłuzszego juz czasu udaje mi sie poczuc na zewnatrz kopniaczki Cinki, mojemu M udalo sie uchwycic ten moment tylko 2 razy ;)
mi to nawet pzrez koszulke czasem widac jak podskakujeCo do brzuszka to mój strasznie łobuzuje ostatnio to nawet maż sie smiał bo jak bluzke odsłoniląm to normalnie podskakiwał
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość