Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 10:34

dziendoberek :-D sliczny wozeczek :ico_brawa_01: ja jeszcze nie podjelam decyzji jaki kupie :ico_olaboga: narazie obserwuje :ico_haha_02: ale mebelki do dziececiecego pokoju mam juz wybrane :ico_brawa_01: jeszcze miesiac bez 2 dni i przeprowadzamy sie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 10:57

A my za dwa tygodnie sie przeprowadzamy a 1 maja jedziemy do Polski :ico_brawa_01:

JA jako takich mebelow nie kupuje bo uwazam ze sienie oplaca sa tylko na jakis czas i zaraz trzeba bedzie nowe kupic, ja mam juz wybrane lozeczko, przewijak bedzie tez na lozeczko i dokupie jakas kmode bo szafa jest

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 12:02

no ale my sie przeprowadzamy z 2 na 5 pokoi wiec kurde bede musiala pokupowac meble malotego nawet pralki nie ma :ico_olaboga: wiec dopiero jak zakonczymy te wydatki zabiore sie za inne zakupy bo maz finansowo nie wyrobi i jeszcze mi zawalu dostanie :ico_sorki:
1 maja jedziemy do Polski
ja lece 10 maja :ico_brawa_01: ale sama niestey :ico_placzek: maz nie jezdi od kwietnia do pazdziernika za duzo ma roboty :ico_noniewiem: a ja sie tak za rodzinka stesknilam szczegolnie za moimi siostrzencem i siostrzenica ze musze poleciec :-)

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

31 mar 2008, 14:42

ja też chciałąbym poleciec do Polski, ale na razie nie mam na to siły :ico_placzek: na pewno polecimy w sierpniu na slub kuzyna mojego Męża, juz nie moge sie doczekac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 14:51

My jedziemy w majuz z tego wzgledu ze to dopiero bedzie koniec 4 miesiaca bo lekarz mowil mi, ze pozniej to juz raczej nie jest wskazane podrozowanie a szczegolnie w ta dluga trase, bo my mamy do pokonania 1200 km autem

[ Dodano: 2008-03-31, 15:25 ]
kochane wrzesniowe mamusie jest nas 6 noi mmarta81, jest 7 ktora jest na pograniczu wrzesnia i pazdziernika :ico_brawa_01: trzeba zrobic fajna liste ale kto ma ja zrobic jak dziewczyna ktora zalozyla watek w ogole nie zaglad tutaj :ico_placzek: a tylko ona moze to zrobic na pierwszej stronie

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 15:45

kochane wrzesniowe mamusie jest nas 6 noi mmarta81, jest 7 ktora jest na pograniczu wrzesnia i pazdziernika
no wlasnie ja sie troszke tu wprosilam :ico_wstydzioch: ale co tam w koncu nie wiadomo i moze mi sie termin ma 29.09 przesunie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirca

31 mar 2008, 15:45

Pati85, taki sam problem mamy na paxdzierniku, bo aromaga prawie sie nie pojawia.... :ico_placzek: ja zrobiłam taka liste i jest na 9 stronie, ale to nie to samo....może zróbcie liste z suwaczkami i wyslijcie Jej na priva już gotowa?
Co do lotu, to ja własnie słyszałam że latanie w młodej ciąży jest niebezpieczne, potem juz mniej. ja będe leciała w 29 tyg ciązy, wiec muszę zdobyc zaświadczenie od lekarza że wszystko jest ok i bedzie gites. Linie irlandzkie puszczają kobitki do 36 tyg ciązy z zaświadczeniem, więc nie powinniśmy miec problemu. Juz teraz zastanawiam sie jaką sobie sprawić sukienke na to wesele.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-03-31, 15:48 ]
mmarta81, ja sie ostatnio wystraszyłam jak Natashka napisała mi na UM że miała takie same terminy jak ja (czyli 25 pażdziernika z usg) a urodziła 17 wrzesnia!!!! i to chłopaka, a przecież chłopaka sie przeważnie przenosi!!!! :ico_olaboga: teraz to juz naprawdę mam cykora....

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

31 mar 2008, 17:45

Czesc dziewczyny!
Ale Wam zazdroszcze ,ze mozecie sobie od rana poplotkowac.Wlasnie wrocilam z pracy i juz jestem :-D
Odnosnie latania,bylam w Polsce 2 tygodnie temu i wszystko jest ok,oczywiscie po konsultacji z lekarzem,ktory powiedzial,ze mozemy latac dopoki nas wpuszczaja na poklad :ico_haha_01: pod warunkiem ,ze ciaza nie jest zagrozona.
Wiec nie pekamy tylko latamy :ico_oczko:
A powiedcie, zdecydowalyscie juz jak bedziecie karmily malenstwa?Bo ja sama nie wiem.....

Awatar użytkownika
zirca

31 mar 2008, 17:48

miszka, moim marzeniem jest karmienie piersią (chociaz to słowo niezbyt opisuje moje B :-D )....zrobię wszystko żeby własnie tak karmić, bo wiem jaki wpływ na organizm dziecka i matki oraz ich relacje, ma właśnie naturalne karmienie

Awatar użytkownika
miszka

31 mar 2008, 17:56

Ja tez bym chciala,ale nie wiem czy ....dzwigne :ico_noniewiem: Juz sie nie moge dotknac,a jak sobie wyobraze,ze ktos moglby sie do nich z calym impetem przyssac,to mam dreszcze.
W kazdym razie poloznej powiedzialam ,ze sie wstrzymuje z decyzja :-)
Do tego wszystkie kolezanki mnie strasza,ze to horror jest ...z drugiej strony na sama mysl o karmieniu swojego dziecka ,sztucznym mlekiem ,mam wyrzuty sumienia.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”