nie mam jak bylam w pon i wszystko bylo ok... 2 kwietnia mamy kolejna wizyte ..... ale jak sie nie poprawi do srody to pojde wczesniej bo zwariowac mozna albo to zeby albo ona jest taka marudna i tyle na 5 sekund nie mozna jej zostyawic zrobilismy test zostawilismy na chwuile doslownie minuta z tylu stalam a ta sie rozglada nie ma mnie i rykmilutka, a spytaj się pediatry
w ktorym miejscu?? ja jeszcze nic nie zauwazylam oprocz tych dziaselek ale nie da sprawdzic pierdzi co roz spi placze je i na zzmiane ;/;/ i na ddatek wymusza z siebie tak jakby cos w brzuszku ale kolek niwe ma kupy normalne! wiec tylko probuje sie podnosic i nerwna dziąsłach zauważyłam 3 białe kropeczki nie wiem czy to zęby
zależy pewnie jakie krople - nasivin 4 dni. a wodą lepiej psiknąć przed odciąganiem to raz że wszystko powychodzi ładniej a dwa to na sucho można ranki porobić w nosku.ile można dawać krople do nosa??, bo mi chyba pani dr nie powiedziała, albo zapomniałam
i czy często można wyciągać smarki aspiratorem?? i czy pierw lepiej psiknąć tą wodą morską??
dzięki , właśnie te krople mamy i już 4 dni psikałam, czyli dziś już nie będęzależy pewnie jakie krople - nasivin 4 dni. a wodą lepiej psiknąć przed odciąganiem to raz że wszystko powychodzi ładniej a dwa to na sucho można ranki porobić w nosku.
jedna z przodu na dole jedynka, druga po prawej stronie u góry może 4, i trzecia polewej stronie u góry też może 4w ktorym miejscu??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość