kurde wy o chrztach,a ja nie wiem kiedy bedziemy miec az on da te pozwolenie dzis mamy z mama ale Klaudia nie chce byc z tato

bo moja mama 31 idzie na operacje

było to dzis na dzien dobry tvn!! i pokazywal jak cwiczyc z niunia... ja tez jutro ide do rehabilitantarehabilitacje bo mała ma asymetrie ułozenia i jeszcze cos z odwodzeniem rączki
długo my tylko tydzien czekamyoczywiscie na rehabilitacje sa terminy..dzownilam i dopiero za miesiac mamy wizyte![]()
![]()
![]()
no własnie oglądalm-załuje ze nie nagrałam..bo niesety nie zapamiętałambyło to dzis na dzien dobry tvn!! i pokazywal jak cwiczyc z niunia...
no tak jest w Krakowie- jutro jeszcze w pare miejsc zadzownie moze gdzies bedzie szybciej..bo w szpitalu to mi na 14 maja dali termindługo my tylko tydzien czekamy
Marcia nie martw się na zapas, to pewnie nic poważnego, kilka tygodni rehabilitacji i będzie dobrzea my wrócilismy od lekarza a troche jestem zamrtwiona bo mała mało przybrała..tylko 670 w ciągu miesiaca..mam ja czesciej karmic..i za 3 tyg na kontrole wagi sie zgłosic..poza tym mamy tez skierowanie na rehabilitacje bo mała ma asymetrie ułozenia i jeszcze cos z odwodzeniem rączki
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość