ahaaa...a ja bylam pewna, ze spimy dluzej w zimie, a na wiosne krocejPrzeciez przesuwamy do przodu zegarki wiec juz bedziemy miec prawie 9 rano.... pobudke na dobre bede miala o 6
no moglbyA co do A . to troche moglby ruszyc swoje szanowne litery skoro jak piszesz przy kompie moze siedziec
no wszystko sie zgadza, przesuwamy zegraek do przodu, wiec spimy godzine krocej, czyli bylaby juz 9:00, a nie 8:00 teraz - czyli godzina zabrana...Przeciez przesuwamy do przodu zegarki wiec juz bedziemy miec prawie 9 rano.
ahaaa...a ja bylam pewna, ze spimy dluzej w zimie, a na wiosne krocej
faktycznie... cos moje myslenie dzisiaj rano szwankujeno wszystko sie zgadza, przesuwamy zegraek do przodu, wiec spimy godzine krocej, czyli bylaby juz 9:00, a nie 8:00 teraz - czyli godzina zabrana...Przeciez przesuwamy do przodu zegarki wiec juz bedziemy miec prawie 9 rano.
ahaaa...a ja bylam pewna, ze spimy dluzej w zimie, a na wiosne krocej
hehe, a mi sie wlasnie wlacza poranny GLOD (taki, jak z reklamy danonkow, czy czegos, Maly Glod... poki co maly, za chwile bedzie wiekszy)ale sie nazarlam...
wiesz, on, jak nie chce isc do pracy, to mowi szefowi, ze nie przyjdzie i tyle... dziwne to jest, bo on rano decyduje, jak sie czuje i czy idzie do pracy, czy nie... dzisiaj nie wiem, co zadecydowal, ale wyglada mi na to, ze znowu caly dzien bedzie siedzial przed laptopemSHOO - ale On jest na zwolnieniu, czy co??
wiesz, on, jak nie chce isc do pracy, to mowi szefowi, ze nie przyjdzie i tyle... dziwne to jest, bo on rano decyduje, jak sie czuje i czy idzie do pracy, czy nie...
no, ale przeciez sie wczoraj pogodziliscie, to nie mozesz sie zapytac czy zostaje w domu??dzisiaj nie wiem, co zadecydowal, ale wyglada mi na to, ze znowu caly dzien bedzie siedzial przed laptopem
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości