Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

31 mar 2008, 23:50

ciesze sie wiec,ze wam sie podoba ,ale jeszcze do konca zrealizowania tych zamowien na pewno sie nadenerwuje bo np juz mi firma odp e`maila,ze bedzie problem z wyslaniem tego lozeczka do Irlandii,bo jak mi Pani odp cytuje :`Ze względu na gabaryty łóżeczka, nie może ono zostać wysłane za granicę.
Przepisy odnośnie rozmiarów przesyłek zagranicznych są restrykcyjnie
przestrzegane.

Jesli chodzi o wózek, również zmierzymy paczkę i damy Panu odpowiedź czy
będzie mógł zostać wysłany jako jedna paczka wraz z gondolą.`-wiec same widzicie,ze nie jest latwo a czasu coraz to mniej
oby jeszcze sie nie okazalo,ze wozek tez bedzie problemem,bo sie zdenerwuje na calego :ico_zly:

Zulciu mam nadzieje,ze te zle dni mina i twoja polowa zrozumie,ze powinna dzielic z toba obowiazki a zwlaszcze teraz,gdy jestes w ciazy

uciekam spac
dobranoc kochane
spokojnej nocki i kolorowych snow
Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

01 kwie 2008, 09:49

witajcie z rana :ico_haha_02:
Zulciu, przykro mi ze masz problem z mezem :ico_noniewiem: ake moze jeszcze zrozumie ze ma w domu kobiete w ciazy i przejmie choc czesc obowiazkow domowych :ico_noniewiem:
a co do tych pieniazkow to nawet sie nie zastanawiaj i bierz co ci sie nalezy :ico_oczko:
tak jak pisala babe_boom - chociaz pampersy beda (tobie napewno nikt nigdzie nie podarowalby tych pieniedzy :ico_oczko: )
emalia sliczny ten wozeczek :ico_brawa_01: taki zgrabniutki :ico_brawa_01: oby tylko nie robili ci problemow z przesylka (gdyby ktos z rodziny badz znajomych kupil ci te rzeczy w polsce, to mozna wyslac wszystko od razu i negocjowac z przewoznikami cene, :ico_oczko: oni nie patrza za bardzo na wielkosc przesylki, tj.nie przeszkadza im wielkosc paczki ani waga :ico_oczko: )

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2008, 09:58

Monisiu z okazji Twoich urodzin,życzę Ci przede wszystkim zdrowia,radości,uśmiechu na co dzień,a także pociechy i radości z Twoich największych skarbów-Wiktorka i Ali.I szczęśliwego rozwiązania.
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-01, 09:59 ]
A ja niedługo zmykam na wizytę do dr.Dam znać jak wrócę.Miłego dnia Wam życzę.

[ Dodano: 2008-04-01, 10:15 ]
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Właśnie znowu sprzątałam patyki po gołębiach i wlazłam kapciem w takie G...O,że się aż poślizgnęłam.I mój szmaciany paputek do prania :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

01 kwie 2008, 10:22

emalia30, z wózka zrezygnowaliśmy, bo ma być w połowie maja, ale ja już takie obietnice słyszałam kilkakrotnie i nie mam zamiaru się kolejny raz "przejechać".
Niestety producent dał ciała i nie robi badań rynku.

A to pokarm już ma mi lecieć? :ico_szoking:

MONIKAB fr, STO LAT!!

MONIKAB fr

01 kwie 2008, 10:24

Zulciu , dziekuje Ci kochana za zyczenia :ico_buziaczki_big: jest mi bardzo milo

a co do tych golebi to wspolczuje, ja w zeszlym roku na starym mieszkaniu borykalam sie z problemem bezpanskich kotow :ico_zly: na wszelkie szkodniki jest chyba tylko jeden sposob: :ico_nerwusek: :502: :503: :504: :505: :514: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-01, 10:27 ]
dziekuje szczako
a co do pokarmu to to nie koniecznie :ico_oczko: u niektorych laktacja zaczyna sie przed porodem a u innych tuz po :ico_oczko:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

01 kwie 2008, 10:44

[glow=yellow]Monia[/glow] Obrazek

Dziewczyny wczoraj ponosiłam troszkę Maję na rękach i dzisiaj są tego skutki. Tak boli mnie krocze, podbrzusze i krzyż, ze normalnie chodzić nie mogę wyglądam jak paralityk

[ Dodano: 2008-04-01, 10:44 ]
szczako, nie martw się pokarm,em większość osób go ma dopiero po porodzie, sama sie dziwię, że ja mam go już tak długo :ico_szoking:

MONIKAB fr

01 kwie 2008, 10:56

Dziewczyny wczoraj ponosiłam troszkę Maję na rękach i dzisiaj są tego skutki. Tak boli mnie krocze, podbrzusze i krzyż, ze normalnie chodzić nie mogę wyglądam jak paralityk
babe_boom, nie dzwigaj Majeczki :ico_nienie:
ja mialam wczoraj dolkadnie to samo :ico_placzek: nic nie moglam zrobic (wczoraj mezus kapal wiktorka, robil kolacje a nawet podnosil mnie z kanapy :ico_szoking: ) a wcale sie nie orobilam czy nie odzwigalam wczesniej :ico_noniewiem: dziwne, ale coz...juz nie dlugo :ico_sorki
babe_boom, dziekuje za zyczenia :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-04-01, 11:02 ]
a ja stawiam wszystkim pod te urodziny:
Obrazek
Obrazek

a po rozwiazaniu cos mocniejszego :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 kwie 2008, 11:05

MONIKAB fr, Wszystkiego najlepszego Kochana a przedewszystkim szczesliwego i szybkiego :ico_haha_01: rozwiazania :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent:
Emi zakupy sliczne powiem Ci ,ze lozeczko mam identyczne :ico_haha_01:

A co do mojej wczorajszej wizyty w szpitalu to jestem nawet zadowolona jesli mozna tak powiedziec :ico_haha_02: Sa 4 sale porodowe jedna z wanna, sale wygladaja jak pokoiki w domu mebelki foteliki lampki nocne no i wszystkie pierdolki takie jak pilka, drabinki, rzeczy do masazu, itp wiec mam nadzieje ze wszystkie 4 nie beda zajeta jak przyjdzie na mnie pora :ico_haha_02: osobno sa pokoiki do karmienia jesli ktos chce w spokoju karmic i pokoje do przewijania w swoim tez mozna, ubranka pieluchy i inne rzeczy daje szpital podczas pobytu jedynie trzeba miec na wyjscie, jest rowniez mozliwosc wynajecia pokoju prywatnego dla siebie albo z mezem z pelnym wyzywieniem za 35 Euro ale chyba na to sie nie skusimy ewentualnie sama dla siebie :-)

Ale przez to wszystko przyszlam taka naladowana ze w nocy mialam koszmary o porodzie :ico_olaboga: chyba juz zaczynam swirowac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

01 kwie 2008, 11:07

dzien dobry

witajcie

Szczako no widzisz tak to juz jest,9 lat temu jak rodzilam syna nie bylo pieniazkow ani takiego wyboru,a teraz niby jest lepiej a jednak wciaz nie tak
dzwonilismy do firmy i Pan powiedzial,by miec pewnosc,ze on jest bysmy oddzwonili na drugi dzien,bo on sprawdzi na magazynie no i na drugi dzien potwierdzil,ze maja tego czerwonego x-landera 2008 XA,oby bylo jak mowil :ico_sorki:
co do laktacji to tez sie zastanawiam,gdyz u mnie susza i wiem,ze po porodzie nawet do 3 ciej doby dostaje sie nawal pokarmu,ale do tego czasu nie chcialabym by mi dokarmiali malucha butelka,w koncu najwazniejsze sa pierwsze godziny jak i przystawianie do piersi i karmienie
z synem nie mialam tyle pokramu i obawiam sie,ze sytuacja sie moze powtorzyc a tak bardzo pragne karmic

Obrazek

Niezwykły dzień rozkołysał kolejny rok,
tak przedarł się przez kartki,
tchnął do życia kolejny krok,
by jego nurt porywał z radością do tańca,
byś co dzień mogła smakować,
wybitnego szczęścia krańca,
a jego mundur utkany kwiatami,
jak balsam koił twe ciało,
i czas niechaj w miejscu stanie,
zastygnie w pół biegu klepsydry ziarno,
aby uczucie tej niezwykłości,
jak najdłużej trwało.

Niewiadoma przyszłość odsłoni swój obraz,
uchroni Twe serce,
usunie z drogi nienawiści głaz,
i Święty Graal,
co czerwieni miłością wypełniony jest,
aby biernie cię upajał po wieczności kres.

Setki słów miliony myśli,
lecz żadna z nich,
co serce życzy,
nawet nie wyśni.

Z głębi serca ślę słowa te:
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
oraz aby każdego dnia drogę słoneczko rozświetlało Ci.

Wszystkiego najlepszego,
jak i stu lat

MONICZKO

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 kwie 2008, 11:15

No wlasnie a propo mleczka to u mnie tez chyba susza tzn czasami zauwazam na staniku male plamki ale sa one na prawde male. Ale chyba nie mamy sie czym przejmowac, tez slyszalam ze pokarm moze przyjsc nawet dopiero w czwartej dobie wiec jakos musimy dac sobie rade :ico_haha_01:

Mam do was pytanie a jak u was w szpitalu wyglada sprawa ubranek dla dziecka bierzecie swoje czy bedziecie korzystac ze szpitalnych?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”