nas tez dzis to czeka, bedziemy pakowac niepotrzebne rzeczy i przewozic na nowe mieszkanko, juz nie moge sie doczekac, kiedy sie tam wprowadzimyA ja sie biore za pakowanie.
ja po pierwsze w ogole nie rozumiem tej dziewczyny i sposobu, w jaki ona postrzega swiat i macierzynstwo... mam wrazenie, ze naogladala sie seriali i w jej mniemaniu dziecko wrecz ulatwia zycie, motywuje do nauki ( ), nie placze, nie sra (za przeproszeniem), tylko gaworzy sobie i ladnie wyglada w kolorowych ubrankach... zreszta, sama napisala, ze dzieckiem chce "nadrobic" wlasne braki (tego, ze nie dogadywala sie z mama), chce teraz "przelac milosc" na kogos... bardzo egoistyczne podejscie, niech sobie kupi krolika i niech go "kochusia" (tak, jak Elmirka)shoo wczoraj czytalam o tej 17- latce, ona chyba nie wie co to znaczy ciaza i macierzynstwo, normalnie jakas paranoja, ona chce dziecko, bo to bedzie dla niej motywacja do nauki, zeby zapewnic mu lepsza przyszlosc A zszokowalo mnie to, ze ona ma 17 lat, jest niepelnoletnia, a jej partner ma 29 przeciez za to siedziec mozna, czy nie????? A jej rodzice na to pozwalaja
jakie Ty masz shoo na temat tego zdanie???
u nas juz 2 kupy dzisiaj zostaly strzelone... ciekawe ile jeszcze przed namiMoja dziś już zaliczyła kąpiel. Taką kupę zrobiła,że po same pachy , wszystko poszło do prania a Paula do wanny. A to efekt jabłuszek z brzoskwiami.
nawet co drugi dzien by mi sie nie chcialoMarto nie prostuję codziennie włosów, jeszcze nie oszalałam
Co drugi dzień muszę myc głowę więc jak myje to suszę a potem prostuję
o losie, nie poznaje Twojego mena, no widac, ze facet sie stara i za to wielkie dla niegonapisalam mu na messengerze, ze sie zle czuje i ze jestem slaba, to on mnie zapytal, czy ma sie zwolnic z pracy i przyjechac do domu, zeby sie zajac malym
normalnie szczena mi opadla, nie sadzilam, ze taki pomysl moglby mu w ogole przejsc przez mysl...
powiedzialam, ze nie, ze dam rade...
co mu sie stalo????
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość