taa, chodzi Ci o pas poporodowy???? Ja kupiłam dwa i powiem Ci tak - one sa dobre, ale : po 1- tylko po naturalnym, po 2 - nie zbyt często bo wtedy mięśnie brzucha nie mają okazji zacząc pracować , bo "coś" je wyręcza - to prowadzi do osłabienia napięcia mięśniowego, no i po 3 ja jak bym miała naturalny poród to zrobiłabym tak - pas bym nosiła , ale jak już bym mogła to codziennie troche brzuch bym ćwiczyła aby mięśnie miały okazje same popracować a wiadomo pracujące mięśnie sp[alają tkanke tłuszczową i ściągają skóre troche, ale przy cc to pas nie wchodzi w gre, po jakimś miesiącu 2, jak chcesz ćwiczyć (nawet spacer jest ćwiczeniem
) zaczęłabym nosić pas neoprenowy podczas wysiłku - kosztuje na allegro ok 10 zł - świetnie modeluje talie, ja naszym Panią w klubie zawsze polecałam nawet jak były szczupłe, ale nie mogły sobie talii wyrobić, niestety jest wada - w tym ppasie przy wysiłku robi sie bardzo ciepło
a będzie lato
[ Dodano: 2009-04-02, 09:13 ]
Wysypało mnie wczoraj po południu
zadzwoń do lekarza, jeśli nie możesz wyjśc, jesteś już na takim etapie ciąży, że dzidzi nic raczej nie grozi, ale lepiej zapytać, może bedą chcieli wywołać sztucznie jeśli byłoby to konieczne przy chorobie