Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

02 kwie 2008, 14:12

Kelly, mnie wpisz, 1+1 Osjaków, termin obojetnie

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

02 kwie 2008, 14:57

byłam niedawno na forum - trochę popracowałam - a tu już 4 strony przybyły hihi

Aga0406 (4 osoby: 2+2) data obojetna ok Osjaków
myszka (3 osoby:2+1) data obojetna ok Osjakow
Katelajdka + mąż+ Bartus czyli 3 osoby, data oprocz 10-11 maj
kelly (3 osoby: 2+1) data obojetna, Osjakow
qunick (3 osoby 1+2) Osjakow
Eva (2+2) Osjakow, data oprocz 10-11 maj
Magdzinka ( 3 osoby: 2+1) Osjaków, oprócz 1-4 maja

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 15:12

nas niestety w maju nie będzie na spotkaniu. Jak juz kiedys pisałam, juz od dawna mamy majowe weekendy i nietylko zaplanowane, ale moze w ostatniej chwili cos sie zmieni i wtedy do was dołączymy.

Dzisiaj jest 3. rocznica śmierci Papieża, jejku, jak ten czas szybko leci. To juz 3 lata. Byłam wtedy na pogrzebie Papieża w Rzymie. Modliłam sie o dzidziusia i rok później stał się cud.

Byłam dzisiaj w carefourze i nie było u nas pampersów z płyta. Ale kupiłam tam Asi płaszczyk wiosenny za 17,90zl i kapelusik na lato za 11zl. I wogóle dzis wydałam kupe kasy bo kupiłam sobie kilka letnich bluzeczek w New Yorker, ale wszystkie były z przeceny wiec nie takie drogie.
A widziałyście gdzies moze gumowe płaszczyki od deszczu na nasze maluszki?

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

02 kwie 2008, 16:32

olala, ale super miałaś zakupy :ico_brawa_01:
rzeczywiście taki płaszczyk przydałby się na deszczyk, a kalosze już mam dla Asi :ico_brawa_01:

olala pisze:Dzisiaj jest 3. rocznica śmierci Papieża, jejku, jak ten czas szybko leci. To juz 3 lata. Byłam wtedy na pogrzebie Papieża w Rzymie. Modliłam sie o dzidziusia i rok później stał się cud.

ja nie byłam na pogrzebie ale też wtedy modliłam się o dzidziusia i też się stał cud (bo dłuuugo się staraliśmy o naszą córeczkę)

Szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu - a ten pierwszy długi majowy weekend masz szczelnie zajęty????? Wszystkie 4 dni? Bo może udałoby się zrobić takie mini spotkanie w Poznaniu? Bo ja wtedy przyjeżdżam do moich rodziców to może znalazłabyś chwilkę żeby się spotkać i może jeszcze Karolas i DorotaM i może do HaRe by się zadzwoniło (coś ona już z nami dawno nie pisała :ico_noniewiem: ale może chciałaby się spotkać) :ico_haha_01:

a my dziś zrobilimy super interes :ico_brawa_01: sprzedaliśmy na allegro fotelik samochodowy Joasi ten najmniejszy za 100pln, a kupiliśmy go rok temu za 80 używany :ico_haha_01: fajnie, że markowe rzeczy nie tracą tak szybko na wartości - to był maxi-cosi - muszę pomyśleć co za to kupić Joasi :-)

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 kwie 2008, 17:18

Dziewczyny, a co Wy na to żeby to był weekend 17-18 maja??!! To by się zazębiało z wolnymi dniami mojego męża i moglibyśmy jednak zostać na kilka dni!!!!

[ Dodano: 2008-04-02, 17:19 ]
Magdzinka, ale zrobiłaś interesik!!! :ico_brawa_01: :-D Super!! Też posprzedawałabym coś ale jakoś mi żal bo chcemy mieć drugą dzidzię w przyszłości.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 18:39

Hej!

Jeśli chodzi o nasze spotkanie to mi jedynie wchodzi w rachubę majowy weekend bo potem, to juz się boje wyruszac w dalesze trasy ze względu na to, że poród może nastąpić wiecie same- dużo wcześniej ... no ale i dużo póxniej a na obczyźnie to jakoś mi się rodzić nie uśmiecha :ico_noniewiem: Tak, że ja jedynie na ten pierwszy termin!!!

Dziękuje za numery telefonów: oto mój 608 486 164

A oto obiecane zdjęcia czapeczek za 15 zł każda, ale bardzo sa fajne, i takie na wiosenkę i na chłodniejsze dni, no i bardzo dobrze chronią uszka maluszka, bo klapeczki takie mają, który sięgają pod bródkę :ico_brawa_01: Ta niebieska na wyjścia większe okazje, a ta szara tak na codziennie hasanie na polku itp... :
Obrazek

Śmierć Ojca Świętego My dziś o 21:37 będziemy zapalac światełko do nieba ... [*] ... A nan Kaplicówce mamy koncert i Msze Św.
... Ja w dniu odejścia JPII "bawiłam" się na weselu u kuzyna ... Pamiątkę z wesela mają piękną ... choć trudną ... Pamiętam, że kiedy Papież zmarł, nasz zaprzyjaźniony ksiądz był na weselu i bawił się z nami ...dostał wtedy sms'a od proboszcza, że ma przyjechac na probostwo, zamin odjechał wszedł na scenę, kazał wszytskim wstać, poinformował wszystkich o sytuacji, zmówiliśmy modlitwę za dusze Ojca Świętego- zapała cisza jak makiem zasiał, aż ciary przeszły, co chwilkę słychac było popłakiwania, o oceranie łez, nikt nic nie mówił, totalna cisza i skupienie. Państwo Młodzi poprosili orkiestrę, żeby już nie grali szybkich piosenek, żeby uczcić pamięc grali tylko wolne i przy takich tańczyliśmy ... A na końcu (bo to było pierwszego dnia wesela) Młoda Para odtańczyła specjalny utwór dedykowany Janowi Pawłowi II ... Było to takie piękne ... taki wzruszające...
Ja nie byłam z Rzymie na pogrzebie, ale i tu wszytsko przezywałam bardzo dogłębnie... [*] ... DLA CIEBIE TATO ... !!!!!!

[ Dodano: 2008-04-02, 18:40 ]
Magdzinka No niezły interesik!

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 kwie 2008, 18:52

Śmierć Ojca Świętego
teraz jak czytam Wasze posty to też mam łzy w oczach. Wtedy siedziałam przez godzinę jak zamurowana, Zuzia miała 2 latka a ja jej tłumaczyłam dlaczego płaczę... Potem pamiętam jwieczorne procesje... I dzień pogrzebu (Zuzi urodziny) i te obracające się na wietrze kartki Pisma Świętego aż do całkowitego zamknięcia. [*][*][*]

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 kwie 2008, 19:08

ja tez pamietam ten dzien tak jak by to bylo wczoraj...
razem z Nacia siedziałysmy cały czas przed tv i czekalysmy na wiadomosci
siedziałysmy i odmawialysmy rozaniec
Nacia mimo swojego wieku (5 lat) rozumiala co sie dzieje
byla bardzo smutna :((
jak oglosili, ze Jan Paweł II powrocil do domu ojca sama sie rozpłakała
bylam bardzo wzruszona jej reakcja
zreszta sama plakalam jak bobr... :ico_placzek: :ico_placzek:
mieszkalysmy wtedy w Gliwicach i pamietam, ze na placu krakowskim odbyła się msza za naszego Ojca św.
Nacia przetrwala ją cała, na nozkach... przyszlo tak wiele ludzi... odbyl sie biały marsz...
jak teraz to wspominma tez lecą mi łzy...
Ojcze św. tesknimy za Tobą... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 kwie 2008, 19:15

Aga0406 (4 osoby: 2+2) data obojetna ok Osjaków
myszka (3 osoby:2+1) data obojetna ok Osjakow
Katelajdka + mąż+ Bartus czyli 3 osoby, data oprocz 10-11 maj
kelly (3 osoby: 2+1) data obojetna, Osjakow
qunick (3 osoby 1+2) Osjakow
Eva (2+2) Osjakow, data oprocz 10-11 maj
Magdzinka ( 3 osoby: 2+1) Osjaków, oprócz 1-4 maja
lulu (1+1) Osjakow, data obojetna

lulu super ze sie zdecydowalas

Magdzinka super interes, a co trzeba myslec i Joasia bedzie miala teraz fajny prezent

smierc Papieza JP2
siedzialam w domu z rodzina i ryczalam.dzis jak rano na tvn24 pokazywali GO to sie poplakalam...[*][*][*]

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 kwie 2008, 19:21

Kelly ja za kazdym razem mam takie dziwne uczucie w srodku jak pokazuja Ojca sw...
i lzy leca...
bardzo nam GO brakuje... :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”