[ Dodano: 2009-04-08, 19:27 ]
mozesz rodzic przede mna nie pogniewam siemoże ty jeszcze szybciej urodzisz niż ja
co ty opowiadasz? my prawie codziennie ze sobą sypiamy i mi ciągle mało , mąż sie śmieje, że dobrze ze mną ma a ja w ciąży to od samego początku niezaspokojona chodze No i co i nic, dzidzi sie spodobała kawalereczka w brzusiu, zmieni zdanie jak zauważy, że mieszkanko u mamusi za ciasne sie robi:)ejustysia, Agnieszka, chcecie miec dzidzie przy sobie juz , do bierzcie mezow i do sypialni oczywiscie jesli nie macie przciwskazan ja wiem ze teraz seksik to ostania rzezc ktora was interesuje ale moze......
a po co? Lepiej zostawić to Tobie no i ja już bede miała z głowyTy jestes przeciez pierwsza terminem hehe to przecieraj nam szlaki
ma jeszcze całą nocCholera tylko moje dziecię nie chce wyjść
możesz możesza ja moge pojutrze? Też już chce
a my tylko raz pofiglowalimy i zaraz wylądowałam na porodówce.Niestety fałszywy alarm.gdybym była pewna że teraz jak coś ruszy to na prawdę to bym zaraz męża pomolestowała,ale nie mam zamiaru po raz drugi na darmo w szpitalu wylądowaćAgnieszka ja z mężem wczoraj próbowaliśmy ale coś się nie udało nasz synek nie chciał i skończyło się tylko na przytulankach
może nie lubi jak go obcy odwiedzająAgnieszka ja z mężem wczoraj próbowaliśmy ale coś się nie udało nasz synek nie chciał i skończyło się tylko na przytulankach
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość