Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2009, 09:50

Witam

Gie, Jagna dziękuję za życzonka.

Ja dziś stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: w imieniu Paulinki, to już 8 miesięcy :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Oczywiście :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: również dla Zuzi :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2009, 10:13

IWONKA - no taaaak, dzisiaj 11-sty!!!

dla Paulinki i mojej Su:

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

moja Su wlasnie zaczela troszke stabilniej siedziec... moze juz za kilka dni bedzie sobie radzic sama... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ciekawe jak tam PATI z przeprowadzka i SHOO w tropikach :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

ja wrocilam z ryneczku, kupilam sobie buciki i zrobilam "koszyczkowe" zakupy, baranek, żonkile i takie tam pierdółki... O 13:00 spotykamy sie z moja mama i siostra pod kosciolkiem i razem idziemy swiecic koszyczki (jak co roku). Pozniej wpadniemy ze swieconkami do mojego taty, a jutro na 10:00 do mojej mamy na swiateczne sniadanko, pozniej do tesciowej na obiad.

aaaa, kupilam tez Su rajstopki i chusteczke pod szyjke, bo na szalik juz za cieplo, a jak mala kaszle, to powinna miec cos pod szyjka.

No i mialo byc tak cieplo w swieta, a tu u mnie dzisiaj deszczowo, pochmurno i dosc zimno - chyba jest ze 12 stopni... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

zycze udanego dnia, laseczki :)

[ Dodano: 2009-04-11, 14:50 ]
My juz po Kosciolku... Na 17:00 mamy isc do mojego taty, ale szczerze mowiac - nie chce mi sie i Zuzia bardzo kaszle... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Jesli Jej nie przejdzie w ciagu weekendu, to we wtorek Pan pojdzie z Nia do lekarza...

wpadlam Wam pokazac moje nowe butki, sa bardzo wygodne i jestem z nich zadowolona :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i jeszcze stojaca czupryna Su, hehhee :-D :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2009, 18:52

ciekawe jak tam PATI z przeprowadzka i SHOO w tropikach :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
właśnie, ciekawe co u koleżanek słychać

Gie, śliczne buciki i widać,że są wygodne.
A czuprynka Su supper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas do kościółka z koszykiem poświęcić pokarmy poszedł G. z Patrykiem. Nie chciałam wychodzić z Paulinką, rano coraz więcej kasłała, dałam jej dodatkowy syropek i teraz jest już dużo lepiej.

A jutro na śniadanko jedziemy do moich rodziców i zostaniemy u nich do lanego poniedziałku. Tam gdzie mieszkają moi rodzice co roku już od kilku lat jest taka tradycja,że przyjeżdża straż pożarna i leje wodą każdego kogo zobaczy nawet tych, którzy siedzą w oknie :-) Później chodzą po domach i też polewają ale już wodą z butelki (perfumy) i przy okazji zbierają kasę. Aaaa i jest też orkiestra straży, ustawiają się między blokami i grają kilka melodii. Jak uda mi się to cyknę fotki.

[ Dodano: 2009-04-12, 09:50 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Emi
i pewnie jutro nie wejdę na tt więc :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Majki.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 kwie 2009, 18:13

witam :-)
Sorki że wczoraj nie zajrzałam, ale naprawdę nie miałam czasu.
Tyle roboty że hej, a do tego Majka ma zapalenie ucha i ząbkuję :ico_olaboga:
Wczoraj była nie do wytrzymania, biedactwo tak się męczyło że szok. Jak wkładała do buzi cokolwiek dosłownie to tak się krzywiła że mała bania, musiało ja bardzo boleć. I mnie i P. serce pękało :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
dzisiaj jest juz o niebo lepiej, bo MAMY DRUGI ZĄBEK :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D

A ta kobitka mojego taty ekstra babka, bardzo fajna, życiowa i miła kobitka, nawet mnie sie podoba ;-)
Ojciec mój zachowuje sie jak młody bóg, wszyscy się z niego napierdalają tak lata nad nowa damą ;-) Najlepsze jest to że kazała mu rzucić palenie, a on biedny nie może sobie z tym poradzić, tak z dnia na dzień - szkoda mi go troszkę, ale chciał to ma ;-0

[ Dodano: 2009-04-12, 18:16 ]
No i oczywiście :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Paulinki i Suzuki ;-)

a w ogóle to JAGNA dziękuje kochana za życzonka - cieszę się że zajrzałaś :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :588: :596:
Iwonka kurczak super ;-)

[ Dodano: 2009-04-12, 18:19 ]
aha gie buciki całkiem ładne, miałam jedne baletki i bardzo mnie poobcierały, od tamtej pory jestem zrażona do tego typu obuwia ;-/

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 kwie 2009, 19:12

Witam was dziewczeta.Mam narazie prowizorycznego neta :ico_sorki: Wiec moglam zagladnac.
Na poczatek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla solenizantek.

I duze brawa dla Majki za drugiego zabka :ico_brawa_01: . Wiec moja Jula ostatnia w kolejce ale za to wyjda jej dwa na raz bo juz je czuc pod palcem .Wiec pewnie po urlopie wrocimy do Wiednia z zabkami :-)

Gie fajne butki. A fryzura Zuzi zarabiasta :-)

A nas dzis odwiedzili moi rodzice z bratem i jego narzeczona.Wiktoria nie poszla z tej okazji spac w poludnie i szalala z nimi wiec jak pojechali to ona o 17 kazala sie wykapac i spi :-)
A i ja uciekam nadrabiac spanie bo katarzysko mnie meczylo (juz prawie zniklo) a i Jula odrobine marudzi-nowe miejsce no i zabki wiec troche niedospana jestem.
Wiec zagladne jutro z mojej kafejkii :-D (czytaj fotel na pietrze na korytarzu, bo narazie tylko tu sciaga mi sygnal radiowy od kuzyna :-D Bo facet od internetu pojawi sie po swietach zeby zainstalowac odbiornik sygnalu).

Dobranoc

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2009, 21:29

WITAm

KOCHANE ZYCZE WAM SPOKOJNYCH I RADOSNYCH SWIAT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA :-D :-D

Jestem zalatna, nie mam czasu wejsc i z Wami pogadac.
Pozdrowionka i buziaczki

Acha wszystkiego najlepszego dla Su i Paulinki za 8 miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2009, 09:39

witam w lany poniedziałek :)

IWONKA - czekamy na fotki z wyjazdu do rodziców... :ico_sorki: ale ciesze się, że nie mieszkam na wsi i nie bedzie mnie straz pozarna scigac... :-D

MARGARITA - przykro mi, ze Majka ma zapalenie ucha i jest taka marudna... :ico_noniewiem: Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje, a skoro drugi zabek sie juz pojawil, to powinno byc juz lepiej... :ico_sorki: :ico_sorki:
Ciesze sie, ze kobitka taty zrobila na Was dobre wrazenie. Byloby swietnie, gdyby tata ulozyl sobie jeszcze zycie z jakas kobieta i byl szczesliwy... A nwet jesli zechce sie ponownie ozenic...? Ja bym nie miala nic przeciwko... Moja mama tez od lat (chyba 20-stu) zyje z drugim mezczyzna (z moim tata sa rozwiedzeni), chciaz do slubu sie nie garnie, ale gdyby zmienila zdanie, to jak dla mnie ok - wszystko, byle by byla szczesliwa...

PATI - super, ze zajrzalas, mam nadzieje, ze szybko sie ogarniecie z ta przeprowadzka i znowu bedziesz u nas codziennie :)

SZKRAB - zycze, zebyscie do Wiednia wrocily z 2 zabkami-tak, jak przewidujesz...

My jednak dzisiaj idziemy do tesciowej na obiad... Mialo byc slonecznie i cieplo, a to znowu doopa... pochmurno i chlodno... :ico_zly: :ico_zly:

Zuzia ma nadal straszny kaszel (mokry) i okropny katar... ale nie goraczkuje i nie jest marudna, smieje sie taj, jak zwykle... mimo wszystko - chyba poprosze Pana, zeby poszedl z Nia jutro do lekarza, zeby sie nie okazalo, ze ma np. zapalenie oskrzeli... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

buziaki, milego poniedzialku...

[ Dodano: 2009-04-13, 09:40 ]
acha, i dziekuje wszystkim za zyczenia dla naszych jubilatek :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-13, 12:22 ]
przed chwila nasza Su integrowala sie z pieskiem :)

do tej pory nie pozwalalismy jej dotykac "bydlaka", a On mogl ja wachac tylko po glowce... nie chcialam, zeby wachal ja po dloniach, twarzy, czy nozkach (ktore ona ciagle wklada sobie do buzi). Dzisiaj wyglupialismy sie z Su na lozku, a piesek chcial do nas dolaczyc, wiec pozwolilismy Su wyciagac do niego raczki, oczywiscie nadzorujac sytuacje i pilnie obserwujac psa... A nasz bydlaczek dawal sie dzielnie ciagnac za uszy, a potem lizal Su po rekach i kladl sie przy niej - chyba chcial byc glaskany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Potem umylismy Su raczki, no i wszyscy szczesliwi :) Wklekam foty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2009, 16:28

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: z okazji 8 m-cy Majki ;-)

Gie, super zdjątka bydlaka z Su :ico_brawa_01: , fajnie że się zaprzyjaźniają :-)

No u nas już prawie ok.
Dzisiaj byliśmy u teściowej na obiedzie, było nawet całkiem całkiem ;-)
Majka teraz wyje w kojcu, ale ma takiego ewidentnego chimera że i P i ja robimy swoje, niewzruszenie ;-) Może to i podłe zachowanie, ale przecież nam na głowę za moment wejdzie!!!

Szkoda że wątek tak przymarł w te święta, ale mam nadzieję że juz jutro odżyje ;-)

do zobaczenia jutro

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2009, 19:49

czesc dziewczyny :-D spoznione zyczenia wielkanocne !! (zapomnialam zlozyc, przed wyjazdem... tlumok ze mnie :/)

my juz w domku (uff..), niby tylko 5 godzin w aucie, ale dalo niezle popalic, ciesze sie, ze juz jestesmy z powrotem :ico_sorki:
ogolnie wyjazd bardzo udany, jestesmy zachwyceni Portugalia.. Boze, to jest raj na ziemi.. niby tak blisko Hiszpanii, wiec mozna oczekiwac, ze bedzie podobnie, a TAKA roznica... wiecej napisze jutro i wstawie kilka fotek, bo teraz wlasnie robie kolacje :-D

aha, myslalam, ze bede miec mase czytania i juz sobie na to poswiecilam jutrzejsze przedpoludnie, a dzisiaj weszlam sprawdzic ile bede miec tego czytania i cofnelam sie do strony 712.... a tu sie okazuje, ze do nadrobienia mialam raptem 2 strony :/ nie postaralyscie sie... ale to zrozumiale, swieta swieta... i na szczescie juz po swietach, wiec mam nadzieje, ze watek odzyje :ico_sorki:

no i oczywiscie :ico_tort: dla malych solenizantek

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Zuzi
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Pauli
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Majki
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Emi

i jeszcze jeden :ico_tort: dla Majki za drugiego zebola :ico_brawa_01:

Gie, zdjecia z psiakiem urocze, slodko to wyglada, ten Twoj Kastor ma takie lagodne oczy i fajnie, ze skumplowal sie juz z Zu :ico_brawa_01:
a butki bardzo ladne, szukam podobnych (nawet dzisiaj w sklepie przymierzalam podobne, ciemnozielone)

jestem wykamana.. zajrze jutro i wiecej napisze... papapa

PS. Jagna30, milo, ze do nas zajrzalas.. dziekuje za zyczenia

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2009, 21:47

No to wrzucę jeszcze zdjatka ;-)
Nasze ząbki :DD :DD :DD
Obrazek

Obrazek

To co Maja robi z taty laptopem ;-)