pisąłm do niej na NK bo wiedze ze wstawia nowe zdjecia ale nie odpisaładawno Secret nie było

moj bratanek jadł to mleko bo miał alergieno i kazala nam zmienic mleczko na NAN HA1
moja lekarka powiedziała mi ze pierwsza dawke trzebz wziasc do 12 tygodnia to byscie sie jeszcze załapalino i na rotawirusy jest niestety juz za pozno
Ragazza555, fajne stronki, na pewno się przydadzą
nie za ma coRagazzadzieki za stronki
Marcia może w Krakowie gdzieś taniej kupisz, a w moim grajdołku (prze tę bliskość Goerlitz) jest raptem dwa sklepy z tego typu rzeczami, to sobie ceny nabijają. A teraz Euro wysoko stoi i w Niemczech też się nie opłaca. Ja niemal wszystko kupuję przez neta.no to cenna uwaga..dzieki..bedzie trzeba zmówic przez neta![]()
noo, trudno...pisąłm do niej na NK bo wiedze ze wstawia nowe zdjecia ale nie odpisała
no jasne :) ze mowilam ale potwierdzil sie fakt ze to bylo po szczepieniu i ta nagla znow zmiana mleka..... tyle sie ocierpiala 3 dni kolki mega calyt dzien... aale jakj narazie jest dobrze mala p[lacze jak jej cos nie po nosie lub glodna... a caly czas jej nie ponosie wiec chodzimy i chodzimy a ya sie rozgladaale ciekawa jestem ciuteńkę czy powiedziłaś któremuś lekarzowi, czy państwowo czy prywatnie, że dawałaś co godzinę dziecku jeść?! bo co 2,5 - 3 godz to norma podręcznikowa... noo, ale nieważne, najważniejsze, żeby Klaudia nie cierpiała...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość