lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 kwie 2009, 09:19

bidulka pewno sie męczy
na szczescie u niej wymioty ustaly tylko goraczka i biegunka jest.a w szpitalu nie podaja nic bo mowia ze dziecko musi wirusa wyrzucic z siebie :ico_noniewiem:
ma kroplowke i przeciw goraczkowe...

[ Dodano: 2009-04-15, 09:21 ]
oby raźniej nam było na styczniówkach
jak bysmy zaszly w tym cyklu to bylybysmy styczniowki?juz na styczen sa terminy??wow...
no ja zaczekam chwilke i pewnie na luty sie zalapie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

15 kwie 2009, 09:22

oby raźniej nam było na styczniówkach
Ah mam duza nadzieje ze tak bedzie :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-D :ico_oczko: :-)
w szpitalu nie podaja nic bo mowia ze dziecko musi wirusa wyrzucic z siebie
Wydaje mi sie ze powinni cos podac na biegunke :ico_olaboga:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 kwie 2009, 09:27

tez tak mysle... a nie tylko kroplowke :ico_noniewiem:
no niewiem...
mam nadzieje ze mnie pusci i dam rade pracowac :ico_noniewiem: dzis bede po poludniu sama 3 godz ale oby to jakos bylo...

ide pranko wlaczyc i troszke ogarnac dom.
ale bede zagladala z doskoku.

gg mi nie dziala :ico_zly:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

15 kwie 2009, 09:32

lidziasc, Oby tylko Cie puścilo :ico_sorki:

A ja znowu mam nerwy :ico_zly: wczoraj M kupil mi nowy starter z innej sieci no i D*** bo caly czas nie mam zasięgu :ico_zly: Piec od gazu tez dalej nie chodzi wiec nadal nie mam ogrzewania ani cieplej wody :ico_zly: no i do tego brzuch mnie boli nieziemsko..... wczoraj to az mnie na wymioty brało :ico_sorki: nie wiedzialam ze po poronieniu takie bole brzucha przy @ sa :ico_olaboga:
Wczoraj pisal do M jego znajomy. Żona byla na czyszczeniu bo tez okazalo sie ze ciąża martwa :ico_sorki: bidulka po tym jak jej to zrobili do szpitala wracala jeszcze 3 razy. Cos jej spier*zielili i nie wiadomo czy bedzie mogla miec jeszcze dzieci

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 kwie 2009, 09:41

AsiaNL, ja tez pierwszy okres mialam mocniejszy i bolesniejszy.

ale masz pechowy dzien :ico_zly:
nie wiadomo czy bedzie mogla miec jeszcze dzieci
o jezu!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 kwie 2009, 09:42

asiu mnie przy pierwszej @ po poroneniu też strasznie brzuch bolał, do tego skrzepy normalnie mi leciały - fatalnie to przechodziłam. ale przy drugiej już było o niebo lepiej :ico_haha_01:
współczucia dla znajomej.. :ico_placzek: najgorzej jak sie azuje, że lekarze coś spieprzyli a potem cierp kobieto... :ico_noniewiem: mojej siostrze pękł torbiel na jajnikach bo learka sie nie poznała na kuli o srednicy 4,5 cm!!! i zasuszali jej to lekami, wpaprały sie tany zaplane i przy wypisie ta sama wredna lekarka powedziałą jej , ze nie bedzie mogła mieć dzieci :ico_olaboga: jak na zlosć lekarce siostra po pół roku była juz w ciąży :ico_brawa_01: oby tym razem tez tak było :ico_brawa_01:

a co do biegunek - jak Jaga miała 2 m-ce tez wyladowałyśmy w szpitalu z tym paskudztwem i jedyne co dają to smecta (lidzia - kup - pomaga; bez recepty dostaniesz) i probiotyk (np. dicoflor). Plus kroplówka na odwodnienie.

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

15 kwie 2009, 09:44

ale masz pechowy dzien
nieziemsko pechowy :ico_sorki: juz moglby sie skonczyc :ico_sorki:
o jezu!!!!!!!!!!!!
pomyslalam tak samo no ale jezeli bylabym na ich miejscu poszlabym do innego lekarza na badania i jak wyszloby ze to blad tego co przeprowadzal zabieg, nie podarowalabym za chiny ludowe :ico_nienie:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 kwie 2009, 09:46

i jak wyszloby ze to blad tego co przeprowadzal zabieg, nie podarowalabym za chiny ludowe
nawet do sadu mozna isc!!!!!!!!
a co do biegunek - jak Jaga miała 2 m-ce tez wyladowałyśmy w szpitalu z tym paskudztwem i jedyne co dają to smecta (lidzia - kup - pomaga; bez recepty dostaniesz) i probiotyk (np. dicoflor). Plus kroplówka na odwodnienie.
wlasnie mjej malej dalam wczoraj lakcid na wszelki wypadek i dzis tez jej dam a dla siebie tez jak sie zbiore to pojde cos kupic

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

15 kwie 2009, 09:51

nawet do sadu mozna isc!!!!!!!!
Jak najbardziej udupic dziada.......

smecta
Tez uzywalam tego dla siebie i naprawde to działa... Na szczescie mojego Zozolka nic nie bierze :ico_sorki: i oby tak dalej.
wlasnie mjej malej dalam wczoraj lakcid na wszelki wypadek i dzis tez jej dam a dla siebie tez jak sie zbiore to pojde cos kupic
Jak sie mawia lepiej zapobiegac niz leczyc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 kwie 2009, 10:26

ale dziś w pracy nuuuudy :ico_noniewiem: na szczęscie jutro i w pt. ciąg dalszy urlopu :-) tylko muszę coś wymyslić na jego spędzenie :ico_brawa_01:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”