My dzisiaj przeżyliśmy szok. Już dostaliśmy becikowe

edit53, Gratulacje dla Szwagierki.

no niestety...I co z takiej wizyty. Pitu pitu 120 pln proszę...
Moje to już na bank nie urodzi się do jutra. Tak czuję że jeszcze mi będą wywoływać. Od miesiąca mam różne dolegliwości które miały oznaczać że to blisko i guzik z tego... Dlatego właśnie wrzuciłam na luz i już w nic nie wierzę. Tak samo jak mi mówili że wyglądam na chłopca a będzie dziewczynka. Brednie to wszystkono niestety...I co z takiej wizyty. Pitu pitu 120 pln proszę...
no ale jak się nasze dziecka nie zdecydują wyskoczyć to będzie trzeba tą kasę wyłożyć, a może lekarz okaże dobre serce i nie zawołahehe
Monia a powiedz mi jak to jest tam w tym szpitalu co chcesz rodzic, nie ma problemu z miejscami, bo mi tu koleżanka z Wa-wy pisze, że w szpitalach na porodówkach sajgon![]()
ogólnie jest wysyp, nie tylko kwietniowy czy marcowy, po prostu dużo dziewczyn w ciąży ostatnio chodzi - w końcu roczniki wyżu statystycznego są w wieku "prokreacyjnym"Wogóle wysyp jest dzieciaczków od połowy marca i dużo lasek ma termin na kwiecień. Widze co się dzieje u nas.
no dokładnie, bo co ma byc to będzie i już, nic na to nie poradzimy więc lepiej spokojnie, bez stresu jak się zdecyduje to wyjdzie a jak nie będzie chciec to nam i im pomogąMoje to już na bank nie urodzi się do jutra. Tak czuję że jeszcze mi będą wywoływać. Od miesiąca mam różne dolegliwości które miały oznaczać że to blisko i guzik z tego... Dlatego właśnie wrzuciłam na luz i już w nic nie wierzę. Tak samo jak mi mówili że wyglądam na chłopca a będzie dziewczynka. Brednie to wszystko![]()
no to trzymam kciuki żebyś trafiła na wolne łóżko!!A tu w Wawie sajgon jest faktycznie. W szpitalu, który wybrałam czasem wywieszają kartkę na drzwiach izby, że nie przyjmują z braku miejsc... (...). Chyba że trzymają dla "swoich" zapasowe
Była też akcja porodów na sali normalnej dla pacjentek - to z relacji kumpeli. Nie mogli odesłać w zaawansowanym stadium porodu i laski rodziły przy innych leżących już po czy na patologii... SZOK![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość