mam problem bo małej strasznie sie odparza szyjka i pod kolankami..mimo ze przemywam woda i samaruje mascia..moze macie jekis pomysł jak temu zapobiec..ubieram ja podobnie jak Wy wiec chyba jej nie przgrzewam

to moze znowu krochmal ??? albo idz do lekarza da ci recepte na robiona masc z wit A i E plus cos tamobydwa juz wyprobowałam i nic
co prtasujesz... ja teo nie cierpie malej rzeczy nie prasuje wieszam tak by sie nie pomiely :)a ja prasuje,
ja mam taki krem na buźkę, a ile one mają ważność?, bo ja go mam już ponad miesiąc, mam nadzieję, że dobry, ale 2 tyg. już nie smarowałamalbo idz do lekarza da ci recepte na robiona masc z wit A i E plus cos tam
l
tak samo jak kazdy lek prawie od roku do 2 lat :)ja mam taki krem na buźkę, a ile one mają ważność?, bo ja go mam już ponad miesiąc, mam nadzieję, że dobry, ale 2 tyg. już nie smarowałam
ja sprobowalam w dzien czy bedzie jej ok... i jutro na noc dajemy bo moja w nocy nie ma przerwy budzi sie 2 razy na jedzeniea kleiku nie będę jeszcze dawać, bo mi ładnie śpi
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość