moja tez sie tak budz i chyba to nie jest nic złego..ja narazie nie daje nic poza mleczkiemjutro na noc dajemy bo moja w nocy nie ma przerwy budzi sie 2 razy na jedzenie
a moze zwykłym pudrem?mam problem bo małej strasznie sie odparza szyjka i pod kolankami..mimo ze przemywam woda i samaruje mascia..moze macie jekis pomysł jak temu zapobiec..ubieram ja podobnie jak Wy wiec chyba jej nie przgrzewam
o to mi własnie chodziłowszystkie pachwiny obsypuje talkiem
ja narazie nie szczepiłamdziewczyny a wy wszystkie szczepilyscie na rota? i na pneumo? a te pneumo to slyszalam ze nie trzeba teraz tylko jak dziecko bedzie szlo do przedszkola?
nie ma co sie dołowac..niesety przy piewszych dzieciaczkach jestesmy troche zakubione i nie zawsze wiemy co robic..przy drugim juz bedzie lepiejWiecie nie pisałam wam wczesniej ale miałam cały czas strasznego doła ze tak zawaliłam sprawe karmienia piersia i tak łatwo sie poddałam bo mała zle chwytała a trzeba było walczyć. Tylko nikt mi nie powiedział ze to dlatego ona sie nie najada i płacze i dlatego tak długo były te zielone kupy. Dobrze ze chociaz udaje mi sie odciagac. Powoli mi przechodzi ale mysle ze taki zal zostanie we mnie do konca