Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

03 kwie 2008, 06:45

dziendoberek

Justynko fajna foteczka w podpisie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja tez czasami miewam takie dni...no coz zycie, kazdemu sie zdarzy...a malutka zapomni :ico_oczko:
mam nadzieje ze sobie w nocy wypoczelas :ico_haha_01:

Gabrysiu u nas tez kiepsko z pogoda, niebo strasznie zasnute chmurami... :ico_placzek: ale jest juz 6 stopni wiec moze temepratura wzropsnie i bedzie w miare... jak nie bedzie padalo to i tak ok 9 pojdziemy na spacerek, chcoiaz troszke potuptac po okolicy

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 07:20

Smieszny Oskarek i na buzi jaki pyzolek :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Gabrysiu Maja mowi identycznie - Ma (jak czegis nie ma) i JEEE (jak cos jest) :-D

Justynko, ja tak nawrzeszczalam na Maje dzis w nocy,ze teraz mi jej żal :ico_placzek:
bo nocke mielismy tragiczną... Maja obudzila sie i zaczela strasznie plakac, ja juz nie wiem czy ją faktycznie cos boli czy po prostu jest taka rozpieszczona :ico_zly: ostatnio tak nami rzadzi a jak czegos jej zabronimy to doprowadza sie do takiego placzu ze ledwo łapie oddech :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Natashka

03 kwie 2008, 07:24

Iwonko :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: no tak to chyba cholender jest z nami nerwusami, ja tez wlasnie miewam tak i wtedy az sama sie wsciekam na siebie i rycze jak glupia...a potem jeszcze bardzije sie wkurzm na T ze go nie ma i nie moge pod tym wzgledem na niego liczyc..
a poziej przyjezdza i mnie tylkop wkurza swoim durnym gadaniem, ze na wszystko pozwalam Oskarowi i dlatego takie urzadza histerie itd...g...prawda...wlasnie staram sie jakas tam dyscypline wprowadzac a te jego gadanie tylko mnie jeszcze bardziej wkurza... przeciez nie moge od malego w domu wprowadzic "wojskowego rygioru" :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 07:29

Kurde, jeszcze dzwoni Piotrek i z pretensjami,ze musi pobrac Mai mocz :ico_zly: no bo jak on niby ma to zrobic zeby umyc Mai pupe a potem ja szybko wysadzic :ico_zly: rany ja nie wiem jak mozna miec problem z czyms takim :ico_zly:

[ Dodano: 2008-04-03, 07:36 ]
Natalia, ja tez na wszystko Mai nie pozwalam ale sa babcie, moja siostra ktore latają przy niej jak przy jakiejs krolewnie :ico_puknij:

Moj P. tez potrafi sie madrzyc ale zrobic przy Mai cos wiecej niz nakarmic i ubrac to ma zaraz problem i pretensje ze on nie potrafi :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 kwie 2008, 07:39

Witajcie u nas dzisiejsza nocka w miare dobra tylko jedna pobodka. Moj maly juz wie ze u mnie niczego placzem nie zdabedzie warto sie bylo przemeczyc i wysluchac kilka razy tej histeri ale teraz nawet nie probuje wymuszac placzem.

Ja musze sie przyznac ze ostatnio jestem bardzo nerwowa a to wszystko z przemeczenia i tych pobodek nocnych az kupilam sobie ziolowe tabletki uspokajajace i jest lepeij juz tak nie krzycze na Pawełka bo coraz czesciej mi sie to zdarzało :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Cos moj maly nie chcial dzisiaj zbytnio jesc sniadanka musze dzisiaj kupic jablek i jutro mu chyba usmaze placuszkow z jablkami a tak wogole to on najchetnije na okraglo jadl by parowki :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-03, 07:41 ]
Iwonko to sie ciesz ze chociaz to zrobi bo moj ostatnio kompletnie nic nie robi przy malym a jak mnie pouczac potrafi na to ja mu mowie zamaist sie wymadrzeac to sam bys cos zrobil przy Pawelku i wtedy sie zamyka :ico_zly:

Awatar użytkownika
Natashka

03 kwie 2008, 07:51

Ewelinko ja tez ostatnio myslalam o tych ziolowych tabletkach :ico_haha_01: persenie czy czyms takim bo strasznie nerwowa sie zrobilam i jeszcze ta glupia szkola mnie stresuje :ico_haha_01: a potem na Oskarku sie odbija :ico_placzek:

bo tacy sa faceci-przynajmkniej ich czeasc- ze tylko wymadrzac sie potrafia, ale jak juz trzeba cos zrobic to milkna

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 07:59

Ewelina82 pisze:najchetnije na okraglo jadl by parowki

To tak jak Maja :ico_haha_01:

Ja tez ostatnio jakas rozdrazniona jestem... nawet ktoregos dnia powiedziakam do P. zeby zastanowil sie nad jakims sensownym rozstaniem :ico_puknij: chociaz wcale tak nie myslalm zle chcialam mu dopiec :ico_puknij: no ale ja jestem przed okresem :-D

Ewelinko, ja kiedys zrobilam taakie placuszki z jablkami na zsiadlym mleku (przepis z internetu) ale byly pyszne... i chyba dzis tez usmaze :-D

Awatar użytkownika
Natashka

03 kwie 2008, 08:02

http://www.wrzuta.pl/film/bOpTC35GrQ/s5008057

prosze bardzo filmik z Oskarem :ico_haha_01: w koncu udalo mi sie wgrac, ale to nie ten filmik co w telefonie mam, tamten to dopiero udany hehe, ten nakrecony przed chwila

Awatar użytkownika
Natashka

03 kwie 2008, 08:18

moze trzeba jeszcze raz :ico_haha_01: innym sie otwiera :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-03, 08:19 ]
chyba ze masz Gabrysiu jakas blokade na strony niekotre.... a zreszta jak to tez bywa ze zdjeciami nie chca sie otworsyc :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 kwie 2008, 08:22

ja cos glosu nie slysze w tym filmiku tylko obraz widze

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”