Chya dwie dawki o ile dobrze pamiętam a kosztują cos ok 130zła ile te szczepionki kosztują i ile jest dawek? bo ja na razie o nich nie myślałam
zależy jaką ma styczność z dziećmi. mi oli nie kazali szczepić na pneumo - dopiero jak do przedszkola szła właśnie, ale już małego kazała mi pediatra od razu zaszczepić - chodzi ze mną po olę do przedszkola, przychodzą do niej koleżanki itd.te pneumo to slyszalam ze nie trzeba teraz tylko jak dziecko bedzie szlo do przedszkola?
ja dziś jak byłam z olą zapytałam kiedy możemy pierwszą dawkę rota dać i umówiłam sie na 28 kwietnia, a Twój jest młodszy od mojego. drugą dawkę się daje za 6 tyg a trzeba zakonczyć szczepienie przed 6 m-cem więc coś ten Twój pediatra plecie...moja pediatra powiedziala ze jest za pozno u nas na rota
no ale przecież to wirus - a mała bedzie się bawić na placach zabaw, spotykać z dziećmi znajomych itd...nie ma kontaktu z innym dziecmi..
a dla Ciebie że znasz date - ja nie znam...znaczy dziś rok, jak został poczęty
zakładasz maila na googlach i masz dostęp do strony z albumem... tam jest prosta instrukcja i program Picassa do ściągnięcie, wszystko po polsku, także pracuje się na tym spokojnie...ananke planuje zrobić album na picassie tylko czy ty korzystasz z tego programu czy normalnie na stronie wczytujesz zdjęcia?
noo,mi dziś kilka zdjęć (bo cały folder zaznaczam do wgrania) wgrywał 5 minut może... ale jeszcze gadałam przez skype w tym czasie, więc łącze było zajętebo ja wczytywałam na stronce i to pól dnia zajmuje bo można tylko po 5 zdjęć
super , a w jakim programie to robiłaś??pokażę Wam, czego się nauczyłam od Karoli
a ja pamiętam 14 kwietniaa dla Ciebie że znasz date - ja nie znam...znaczy dziś rok, jak został poczęty
..
to fajnie ,dziś gościa wadziłam do wózka w samym body bez rękawów i pajacyku welurkowym cienkim, cienka czapeczka i tyle - spał super .
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości