Heeejaaa :)
SHOO - taak, taak, bylam u Ciebie w szafie :) Chyba mamy podobny gust - ostatnio tez pisalas o butach podobnych do tych, ktore kupilam przed Swietami

Fajnie... jak przyjade do Ciebie na wakacje, to bedziemy sie mogly wymieniac ciuchami

aa nieee... sorry, Ty masz ze 3 rozmiary mniejsze... glupia ja...
IWONKA - witaj :) dzieki za mile slowa odnosnie Su (w ogole wszystkim Wam dziekuje

) i dzieki za artykul... my poki co jestesmy troche opznione w tych wszystkich etapach rozwoju... czasem mysle, ze to przez to, ze Su nie jest puszczana na podloge (tzn. jest nieraz jak jej porozkladam koce). Moze wtedy szybciej by sie wszystko ruszylo... Chociaz z drugiej strony - jak lezy nawet na tych kocach, to jeszcze sie nie garnie do robienia pieska, czy chocby pelzania...

czekam na te kase z US, zeby kupic ten dywan, a wtedy Su bezkarnie bedzie smigac po duzym pokoju...
MARGARITA - wiesz co... jak wstawilas zdjecie tej babki Twojego Taty, a ja jeszcze nie przeczytalam, ze to Ona - pomyslalam sobie, ze to twoje tesciowa... nie wiem czemu... Mam nadzieje, ze Twoj tata bedzie z Nia szczesliwy i jakos sobie uloza razem zycie - i widac, ze Majce sie podobala :)
u nas nocka raczej jak zwykle... pobudka o 1:00 na karmienie, a calkowia o 5:00 razem z mamusia... dalam malej jesc, przewinelam i wsadzilam do kojca... ona sie przekrecala na brzuszek i bawila zabawkami, a ja szykowalam sie do pracy.
Tyle, ze mala mi usnela bardzo wczesnie, chyba ok. 18:00 - i spala najpierw w bujaczku, potem ja przenioslam do lozeczka, a po 21:00 nakarmilam i przenioslam do swojego lozka... nie wiem czemu tak wczesnie zasnela...
[ Dodano: 2009-04-16, 10:19 ]
acha, i dziekuje Wam za mile komentarze pod zdjeciem MUCHY na N-K