Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 kwie 2009, 12:43

fakt powinien Cię uprzedzić.
no włąsnie powienien i najgorsze że przed znajomymi mnie w takiej sytuacji postawił.
edulita, szeregówki są super większe mieszkanie i jeszcze ogórdeczek :ico_brawa_01: nie moge się doczekać ja zaczniemy coś już robić.
nie smuć się więcej
już się nie będe smutaskować :-D

asika82, :ico_brawa_01: za czwarte okienko :ico_brawa_01: a na zdjęciu ślicznie wyglądasz :ico_brawa_01: laseczka :-D

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

18 kwie 2009, 14:07

witam kochane

ja od wczoraj jestem na zwolnieniu , narazie mam od lekarza pierwszego kontaktu , bo taki miałam katar ,że wczoraj ledwo oddychać mogłam , a że przy okazji robilam badania i byłam po skierowanie to poprosiłam i o zwolnienie :ico_oczko:

ale wiecie jak sie wczoraj jeszcze wsciekłam , nie mam coś szczęścia do ginków w tej ciąży , jak wcześniej pisałam miałam umówiona wizyte na poniedziałek , a wczoraj do mnie zadzwonili z kliniki i poinformowali ,że pani doktor wzieła miesięczny a może dłuzszy urlop i znowu musze iść do kogo innego i ciekawa jestm czy ten kolejny ginek założy mi wkońcu karte ciąży bo jak nie to się wścieknę na dobre , a jeszcze plaowałam wziąść dłuższe zwolnienie a wtej sytuacji nie wiem czy ktoś na pierwszej wizycie mi wystawi takie :ico_zly:
zobaczymy wizyta we wtorek , oby kobitka okazała sie ludzka :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
bigottka

18 kwie 2009, 19:13

Witam kobitki.

asika82 :ico_brawa_01: gratuluję czwartego okienka :ico_brawa_01: super foteczka ślicznie na nim wyszłaś :ico_brawa_01:

magduś81, widzisz mąż chciał zadbać o twoje zdrowie ale mógł zrobić to w inny sposób i nie przy znajomych.

Ja jestem już po działeczce :ico_brawa_01: i trochę porobiłam ale jeszcze tyle pracy przede mną że nie wiem za co się zabrać :ico_szoking: . Taki tam jest jeszcze nieporządek i tyle do wypielenia i do posiania, cała szklarnia do obsadzenia :ico_szoking: i do przekopania ale to nie ja już tylko mąż bo trochę dla mnie za ciężko.

U mnie pogoda była taka sobie ale słoneczko cały czas świeciło ale za to wiatr był zimny.

asika82
4000 - letni staruszek

19 kwie 2009, 09:33

Witam!

Dzieki dziewczyny :ico_wstydzioch:

Wiola ale masz pecha co do ginków :ico_olaboga: Oby ta następna była już ostatnią ginką. Kuruj się, zdrówka zyczę.

Dzisiaj jadę do Adki z kwietnia zobaczyć jej śliczną Lenkę :-)

Awatar użytkownika
bigottka

19 kwie 2009, 16:37

wiolaw, nie przejmuj się kobitko ja też nie mogę trafić na normalnego ginka który powie mi co i jak a o zwolnieniu mogę pomarzyć. Witaj w klubie feralnych ginków. :ico_zly: :ico_zly:
Oj dziewczyny coś kiepsko dzisiaj z Wami bo się nie odzywacie.
Miłego popołudnia kochane brzuchatki :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

19 kwie 2009, 20:49

bigotka niedziela po prostu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
bigottka

20 kwie 2009, 08:21

Witam w poniedziałkowy poranek. :ico_brawa_01:
Ja oczywiście jak zawsze już spać nie mogę i próbuję męża zwlec z łóżka ale coś mi nie wychodzi.
Dzisiaj na 12 idę do innego ginka i zobaczymy czy da mi zwolnienie teraz idę prywatnie.
A co do wczorajszego dnia to nikt prawie się nie odzywał ok niedziela niedzielą ale zawsze można jedno zdanie napisać na przywitanie.
Coś ostatnio nie mogę już spać na brzuchu bo mi nie wygodnie :ico_zly:
Odezwę się jak wrócę od lekarza.
Buziaczki kobiety :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

20 kwie 2009, 11:08

Witam i ja!

bigotka trzymam kciuki żeby ginek dał zwolnienie. Ja też nie śpię na brzuchu i na plecach też bo mam taki ucisk w brzuchu. Tylko na boku uda mi się pospac.

Dawno isi nie było :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 kwie 2009, 13:04

Czesc babolki :-D brzucholki wczoraj cały dzień zalatana spacerek później obiadek i znowu spacerek i lodziki z mężusiem, a między czasie jeszcze drzemeczka. Ostatnio codziennie mi się zdarza. bigottka, kochana zobaczysz co się będzie działo jak wszystkie wylądują na L4 i wtedy będziemy pisac cały czas, a w niedziele ja się już przyzwyczaiłam że raczej nikogo nie ma, a teraz w szczególności bo taka piękna pogodziana!! Ja postaram się wpadać chociaż na sekundke w niedziele :ico_sorki:

Babeczki a to jest sms od Sabci "dziś miałam usg maleństwo ma się dobrze, machało mi, trzymało kciuk w buzi ma 7,7 cm, neta mi wyłączyli także dam znać z polski, Buziaczki dla wszytskich" a za chwilke jeszcze jednen :-D "A zapomniałam ale czuje już ruchy lekarz powiedział że przy drugim dziecku to możliwe"
Także ja się ciesze że u Sabci wszytsko pieknie :ico_brawa_01:

asika82, no własnie gdzie jest ISIA??

A ze spaniem to ja uwielbiam spać na brzuchu ale niestety już nie moge :ico_sorki: coś mi przeszkadza. Moge spać tylko na boku bo na plecach tez mi niewygodnie!!

Miłego dnia :ico_brawa_01: ale pogoda :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

20 kwie 2009, 15:01

Witam kobietki. :-D

Jestem już po lekarzu i dała mi zwolnienie na 2 tygodnie :ico_brawa_01: jak na razie bo to jest moja pierwsza wizyta u niej. Następne usg będę miała dopiero w 19-20 tygodniu a potem w 25 tyg. zobaczymy jak to będzie. Tak się zastanawiam właśnie czy teraz tylko do mniej chodzić czy do tego z przychodni też jak myślicie?
Sabcia fajnie ma już czuje ruchy :ico_brawa_01: i cieszę się, że z jej dzidzią wszystko w porządku. :ico_brawa_01:
magduś81, ja tez spędziłam niedziele na spaniu :ico_brawa_01: bo mąż w pracy był przynajmniej miałam spokój a lodziki to zawsze są w zamrażalce.
Dobra kobietki bo mam ochotę na zupę błotwinkową :ico_brawa_01: ale nikt inny tylko ja muszę ją zrobić bo mąż ma lenia a ja muszę wszystko.
Buziaczki :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”