Ja juz sie boje,bo bankowo przytyje ze 30 kgboze znowu odchudzanie po porodzie bedzie mnie czekac
no kurde ja ci powiem ze czasem popalamTyje na potege ,bo palilam przed ciaza ,a odkad zrobilam test,nie mialam w ustach papierosa,wiec zastepuje go batonami
w polsce mieszkam w Poznaniu a Ty? a moze gdzies tutaj sie spotkalysmy albo mam pospolita twarzWiesz co Marta,im czesciej patrze na Twoje zdjecie,tym bardziej mi sie wydaje,ze Cie znam-Napisz mi gdzie mieszkalas w Polsce?
Pewnie, że możnadziewczyny a mozna farbowac wlosy w ciazy bo musze pofarbowac teraz jak bede w Pl mam blond pasemka a chce teraz cale na braz zrobic,
no to fajnie, dzieki za odpowiedz kochana, bo moja mama juz tam nie denerwuje, zePewnie, że można
dzisiejsze farby są zdecydowanie mniej szkodliwe niż kiedyś i na pewno nie zaszkodzisz maluszkowi
a jak się czujesz? słyszałam że zmieniacie mieszkanko??
hehehe wiesz jak to ludowe przesądyno to fajnie, dzieki za odpowiedz kochana, bo moja mama juz tam nie denerwuje, zepojechala na swieta na wies do swoich rodzicow i jak przyjechala to zaczela mi truc czego nie moge robic i bron boshe farbowac wlosow.
nie no jasne, ze w zabobony nie wierze, ale wkurza mnie takie gadaniehehehe wiesz jak to ludowe przesądy
nie ma co się nimi przejmowac - ktoś kiedyś wymyślił i straza ludzi, bo mam nadzieję że nie bierzesz ich na poważnie
![]()
to super, że czujesz sie dobrze, oby tak dalej
no mi już niedużo zostało i czekam aż się mały zdecyduje wyskoczyc - już bym chciała, ale cierpliwa jestem i nie mam zamiaru go poganiac, co ma byc to będzie
[ Dodano: 2008-04-03, 11:05 ]
to gdzie to teraz będziecie mieszkac - większe mieszkano macie?
no to super, gratuluję udanej zamiany i lokalizacjiteraz bedziemy mieszkac w miescie a nie jak do tej pory na wsi, ze nawet sklepu nie ma, a teraz bedziemy mieszkac wsrod sklepow i nie bede musiala chodzic daleko po zakupy bo mam pod nosem sklepow mase, a teraz bedzie mi wygodniej, mieszkanko 3 pokojowe ponad 70
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość