dzieki, wiem, ze sa drogie, my kupilismy go razem z gondola, tylko w tych wozkach godola i spacerowka sa oddzielnie i tu jest plus, a minusem jest wlasnie te skladanie, bo zajmuje sporo miejsca w aucie
acha, no to w sumie 1000 zl za wozek gleboki i spacerowke - to cena chyba przyzwoita... ale nam jest potrzebna parasolka, bo niby mamy samochod kombi, ale i tak jadac na wakacje bedziemy musieli zabrac kupe rzeczy (kojec do spania, moze bujaczek i jeszcze torby z ubraniami), wiec chcialabym, zeby wozek zajmowal jak najmniej miejsca...
no moj tez czasami niestety chce jesc wiec robie i tez placze dopoko nie dostanie mleczka, aprobowalas moze z herbatkalebo soczkiem???? U nas to dziala, maly budzi sie czasami o 3 wtedy robie mu herbatke wypija i spi dalej a nad ranem dostanie mleczko, ale czasami wlasnie herbatka tez nie pomoga
pisalam o tymkilka dni temu, ze Su chyba malo przybiera na wdze, wiec wole ja dokarmic w nocy mlekiem, a nie poic soczkiem, skoro i tak trzeba do Niej wstawac w nocy... Ale przynajmniej nie budzi sie juz w nocy z placzem z niewiadomego powodu tak, jak kilka razy niedawno...
[ Dodano: 2009-04-21, 11:20 ]
SHOO - ja patrzylam na rozne spacerowki (wlasnie w przedziale 300-400 zeta), to zazywczaj waza ok. 7-8 kg. Tez nie jest to malo, ale juz nie 15 kg jak nasz gleboki... Chociaz tez niby go nie musimy dzwigac... Tylko po 4 schodkach do wozkowni...