przetrzymaj ją dłużej, to powinna więcej wypića mnie martwi to ze ona takmalo je wytrzymuje 2-2,5 h ale wypija po 60 ml...-80 mll a naprawde sporo tego ulewa lepiej smakuje jej herbatka:
to po nocy wstala po 7 godzinach i wypila tylko 70 mlprzetrzymaj ją dłużej, to powinna więcej wypić
no ja mam nadzieje ze dzis uda mi sie zlapac ten mocz te woreczki to sa jakies nie teges wszystko wylatuje nastawie budzik i o 24 ja obudze i przykleje wrka.... i mam nadzieje ze nasiusia.,,noo, poczekamy na wyniki moczu
zrobilam to dla męża bo nie chce sie z nim o to juz kłócićo widzisz... a tak się zarzekałaś![]()
powiem ci ze jego czesciej nie ma niz jestTwój mąż to Ci pomaga?? zajmuje sie małą??
jenny, Milutka, no co Ty... dziecko kocha i potrzebuje matki, ojca... nie masz czego się bać, miłości ona Ci nie zabierze, bo niby dlaczego?!ale czasem mi sie zdaje ze ona mnie nie ... takie jakies dziwne odczucie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość