ojej a jak napisałam o tym lechu... to mi sie od razu przypomniała wczorajsza sytuacja
byłam u kumpeli w sklepie na ploteczkach, kiedyś też tam pracowałam więc wszystkich klientów znam no i przyszła taka babka- Ola, ok 30 lat, ale ogólnie babka typu imprezowego, niedawno sie dowiedziałam ze jest w ciaży tak jak ja na sierpień...
nawet sie ze mną w gadke chciała wdać i chwaliła sie ze była na badaniach prenatalnych, no bo w dzisiejszych czasach trzeba wszystko badać...
i wiecie co... była pijana i jeszcze kupowała 5 piw

masakra... nie skomentowałabym tego gdyby nie fakt ze podkreślała dwa razy, że dla niej zimny duży lech bo jej sie pic chce
no to ja jej że dziecko na kaca wolało by sok multiwitamine
jeju skad sie biorą tacy ludzie????????? to ja tzresę gaciami o serduszko dzidzi, odżywiam sie, dbam o siebie, łykam witaminy, regularnie chodze do lekarza i tzrese gaciami zeby tylko zdrowe dziecko urodzić, a taka suka pali papierosy, pije codziennie, witaminy olewa i niczym sie nie martwi...
[ Dodano: 2009-04-23, 09:01 ]
Ja kupiłam trzy pieluszki flanelowe, którymi tez można dzidzie w sierpniu przykrywać jak będzie ciepło albo wyłożyć materacyk w woziku zamiast kocyka.
dobry pomysł, nie wpadłabym na to... chociaż planowałam pieluszki flanelowe ale myślałam zeby je wykorzystac do przewijania i do wanienki, no to kupie wiecej tych flanelowych
[ Dodano: 2009-04-23, 09:03 ]
idę

za chwilke znów bede buszować po allegro i wyłapywać promocje